To je to što me zanima!

VIDEO Španjolci nam pomogli! Čudesna asistencija Danija Olma

Olmo je sjajno vidio Ferrana Torresa koji je utrčavao s desne strane, pričekao pravi trenutak pa poslao odličnu loptu u prostor. Španjolska je povela u ranoj fazi, što itekako odgovara Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Španjolska nogometna reprezentacija u posljednjem kolu grupne faze Europskog prvenstva pobijedila je Albaniju 1-0. Hrvatskoj je u ovoj utakmici bila potrebna pobjeda 'furije', što je i dobila, no dramatičnoj završnici u Leipzigu odigrala je tek 1-1 s Italijom i prolaz u osminu finala je sada samo teorija.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska zastava od 107 metara u Leipzigu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik Luis de la Fuentes na travnjak je poslao kombiniran sastav u nadi da će odmoriti bitne reprezentativce za osminu finala.

Taktičke zamisli su mu se ostvarile već u 13. minuti i to zahvaljujući maestralnoj lopti Danija Olma, koji je dobio priliku od prve minute.

Olmo je sjajno vidio Ferrana Torresa koji je utrčavao s desne strane, pričekao pravi trenutak pa poslao odličnu loptu u prostor. Na prvu se činilo da bi moglo biti zaleđe, no usporena snimka pokazala je da Mario Mitaj malo zakasnio i da mu je peta ostala taman toliko na pravom mjestu da suci ne ponište gol.

Torres je krasno zabio u suprotni kut i pogodio u malu mrežicu za vodstvo 1-0. A Olmo je u 35. nastupu za španjolsku reprezentaciju osmi put asistirao. Ima i osam pogodaka.

>> VIDEO OLMOVE ASISTENCIJE OVDJE

Ispostavilo se da je to bio jedini gol na susretu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Imerator990 24.06.2024.

    Realno mi Italija i Srbija daleko najlosije ekipe na ep

Komentiraj...
Vidi sve komentare