To je to što me zanima!

VIDEO Šokantni prizori: Zaštitari nemilo mlate navijača na Euru, policija je pokrenula istragu!

Društvenim mrežama kruži šokantna snimka s utakmice Portugala i Slovenije. Dvojica drže navijača, jedan ga nemilo udara, a potom svi zajedno padaju na tlo gdje navijač prima još udaraca
Vidi originalni članak

Slovenska nogometna reprezentacija proživjela je pravu dramu u osmini finala Europskog prvenstva protiv Portugala. Slovenci su izdržali sve do penala kada su promašili sva tri i ispali s turnira. Dramu je proživljavao i jedan portugalski navijač koji je bio žrtva brutalnog iživljavanja njemačkog osoblja na Deutsche Bank Park stadionu u Frankfurtu.

Društvenim mrežama kruži šokantna snimka na kojoj zaštitari na stadionu u Frankfurtu mlate portugalskog navijača. Dvojica ga drže, jedan nemilo udara, a u prizoru kasnije svi zajedno padaju na tlo gdje prima još udaraca.

Razlog udaranja nije poznat niti zašto je portugalski navijač u prvom redu završio u naručju redara. No, ovakvo ponašanje službenog osoblja na Europskom prvenstvu nije prihvatljivo.

- Mogu potvrditi da smo upoznati s događajem i da policija istražuje što se dogodilo - rekao je u srijedu glasnogovornik frankfurtske policije.

To je potvrdila i putem X-a.

Nakon što je nekolicina navijača utrčala na travnjak na susretu Portugala i Turske, Uefa je obznanila da će povećati mjere sigurnosti. Tek ostaje za vidjeti i doznati koji je bio pravi razlog nepotrebne i sramotnog postupka njemačkih zaštitara.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • škorpion1980 03.07.2024.

    Deset na jednog mudonje..

  • kp 03.07.2024.

    I treba nije bez veze.

  • mislim 03.07.2024.

    Pogledajte face

Komentiraj...
Vidi sve komentare