To je to što me zanima!

VIDEO Šokantna snimka: Srpski reprezentativci preko mobitela na terenu saznali početnih 11!?

Nismo znali postavu do sat i pol vremena prije utakmice. Bio sam malo iznenađen, rekao je kapetan srpske reprezentacije Dušan Tadić (35) nakon utakmice protiv Danske (0-0)
Vidi originalni članak

Vratili su se u Beograd nakon što su ispali s Europskog prvenstva, ali priče sa srpskim reprezentativcima ne staju. Tako je na vidjelo isplivao video prije utakmice Srbije i Danske (0-0), kad su 'orlovi' ispitivali teren sat i pol prije utakmice, a onda navodno saznali tko će igrati u početnoj jedanaestorki tek kad su vidjeli postave na službenim stranicama Uefe!

CROGATE Srpski mediji luduju: 'Skandal! Vučića su uveli u hrvatski avion' Vlast je sve pokušala zataškati

- Nismo znali postavu do sat i pol vremena prije utakmice. Bio sam malo iznenađen - rekao je Tadić nakon spomenute utakmice.

Oko Dušana Vlahovića skupili su se na terenu srpski reprezentativci te njihove reakcije nakon što im pokaže nešto na mobitelu sve govore. Naravno, ne postoji dokaz da im je pokazivao početni sastav koji, prema riječima kapetana Tadića, nisu znali, ali je to vrlo vjerojatno s obzirom na reakciju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Marin0011 27.06.2024.

    Da nema ovih Srba kome bi se ljudi smijali, oni su u biti dobrocinitelji 😂

  • kp 27.06.2024.

    Ovi si nevjerojatni neznam šta bi rekao šta njih ebe u tim glavama umišljeni bezobrazni i zato su jedni od gori što se tiče reprezentacija.

  • škorpion1980 27.06.2024.

    Moderan fudbal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare