To je to što me zanima!

VIDEO United primio dva gola najbrže ikada pa preokrenuo!

Samo tri minute i 47 sekundi bile su dovoljne Nottingham Forestu da postigne dva gola. 'Teatar snova' je zanijemio, Erik ten Hag sa zabrinutim izrazom gledao što se događa, no United se uspio vratiti
Vidi originalni članak

Poraz 2-0 od neuvjerljivog Tottenhama, momčadi koja je prodala najboljeg napadača i ikonu kluba Harryja Kanea i koja se tek uigrava pod novim menadžerom Angeom Postecoglouom, navijačima Manchester Uniteda dao je naslutiti kako ih čeka još jedna strmovita sezona.

Ni naredno kolo nije krenulo najbolje. 'Crveni vragovi' dočekali su Nottingham Forest u trećem kolu Premier lige i primili dva gola u samo četiri minute. No, uslijedio je povratak i momčad s Old Trafforda na koncu je slavila velikim preokretom 3-2. Vrlo teško izborena pobjeda, ali zasluženo.

Točnije, tri minute i 47 sekundi prošlo je od početka utakmice što je najbrže u povijesti Manchester Uniteda da je ikada tako brzo primio dva gola. Šok je krenuo nakon kontre Foresta u drugoj minuti i slabe defenzivne reakcije Marcusa Rashforda. Taiwo Awoniyi istrčao je kontru pa lako zabio iza leđa Andrea Onane.

>> VIDEO GOLA OVDJE

Nekoliko minuta kasnije i potpuni udarac engleskom velikanu. Gibbs-White je izveo slobodnjak, skraćeni korner, i pronašao Bolyja. Branič gostiju naklonio se i glavom pospremio loptu u mrežu.

Nervoza se uvukla u igrače Uniteda jer bio je to drugi gol iz tek drugog udarca njihova suparnika i početak utakmice koji na Old Traffordu nitko nije priželjkivao.

>> VIDEO GOLA OVDJE

No, 'crveni vragovi' su se vrlo brzo vratili. Rashford je prihvatio loptu nakon udarca Fernandesa, probio se po lijevoj strani pa pronašao Christiana Eriksena u sredini i iskupio se za prijašnju reakciju. Majstor kao što je on završio je akciju prekrasnim potezom. Pogodak je zabio petom.

>> VIDEO GOLA OVDJE

A potpuni povratak u igru momčadi iz Manchestera omogućio je Casemiro u 52. minuti. Nakon sjajno odigrane akcije, Brazilac je prihvatio proigravanje Fernandesa na drugu stativu i pospremio loptu u praznu mrežu.

Pritiskao je domaćin, stvarao šanse, a posao je olakšao Worrall koji je dobio izravni crveni karton u 67. minuti. Samo devet minuta kasnije Bruno Fernandes je realizirao kazneni udarac i United odveo do nove pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.08.2023.

    Eto, na kraju pobjeda, al su se uspjeli provuč opet, al ajde bar su odigrali solidno nakon šta su gubili, ali njima pod hitno treba pola momčadi rastjerat, jedino fernandes, rashford i casmiro vrijede i martinez i mali garnacho ostalo bože sačuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare