To je to što me zanima!

VIDEO Smjestili Diletti: Sluz joj završila u kosi pa se poskliznula

Diletta je bila na svojoj poziciji, a onda su joj domaćini iznad glave istresli sluzavu tekućinu na što se voditeljica samo kiselo nasmijala pa pokušala uzvratiti i pala
Vidi originalni članak

Najpoznatija svjetska novinarka Diletta Leotta gostovala je u zabavnoj talijanskoj emisiji, a nije ni slutila da će joj se kolege 'osvetiti' za davnu spačku. Naime, navodno je voditeljica kolegama prije smjestila 'hladan tuš' u doslovnom smislu, a oni su se odlučili uzvratiti malo neugodnijom mjerom.

TALIJANSKA NOVINARKA U ZADRU Fatalna Diletta odbila je turskog zavodnika, a šuškalo se i da je Ibrahimovićeva ljubavnica

Diletta je bila na svojoj poziciji, a nakon jednog pitanja su na nju istresli sluzavu tekućinu na što se ona kiselo nasmijala, a pokušala je i ona povući potez, no kad se digla sa stolca poskliznula se i pala. Srećom, nije joj se dogodilo ništa ozbiljno, ali je zato snimka pada odmah postala hit na društvenim mrežama.

Bila je već Diletta blizu sličnih 'nesreća' i kraj terena kad su dolijetale lopte, ali i dalje je ostala vjerna ljubavi - nogometu. Tako će i ovog vikenda ponovno izvještavati s terena Serie A.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Jogurtaši 30.09.2022.

    Sluz je njezina domaća tekućina, vidi se da je naučena na prskanje po sebi.

  • smrekovaca 29.09.2022.

    trazi ko ce joj zavuc

  • OgledaloOgledalce 29.09.2022.

    To je sperma

Komentiraj...
Vidi sve komentare