To je to što me zanima!

VIDEO Slavlje Hrvata iz drugog kuta. Svi su tražili istog čovjeka

Penale analiziram i prije utakmice i branim po osjećaju. Nisu bili perfektni, ali su udarci bili jaki, rekao je Fifin igrač utakmice Hrvatska - Japan, Dominik Livaković
Vidi originalni članak

Takumi Minamino, Kaoru Mitoma pa Maya Yoshida. Tri Japanca nisu mogla zabiti s bijele točke ispred Dominika Livakovića koji kao da je obukao dres sugrađanina Danijela Subašića i nastavio tamo gdje je ovaj stao u Rusiji.

OVAKO SLAVE VATRENI POSLIJE JAPANA:

POGLEDAJTE VIDEO: Livakovićevo vjenčanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim njih dvojice, samo je Portugalac Ricardo 2006. obranio tri penala u raspucavanju na jednoj utakmici (protiv Engleske u četvrtfinalu). Eto kolika je to rijetkost u nogometu.

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

O LIVAJINOM PENALU:

Nije ni čudo što su mu svi hrvatski reprezentativci poletjeli u zagrljaj... Ili su barem probali.

Fifa je na društvenim mrežama objavila snimku iza gola kraj kojega su se izvodili penali i pokazala veselje "vatrenih" iz drugačije perspektive. Fotoreporteri su ovaj put stajali na sigurnoj udaljenosti, iza reklamnih ekrana.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FIFA World Cup (@fifaworldcup)

- Kvalitete je bilo. Nisu bili ne znam kako teški penali za obraniti, bili su čvrsti udarci. To analiziram i prije utakmice. Analiziram ih prije utakmice i branim po osjećaju. Nisu bili perfektni, ali su udarci bili jaki. Možda prvi nije, ali je hvala Bogu za mene dobro završilo - rekao je Livaković, kojega je Fifa proglasila igračem utakmice:

- Bili smo spremni na sve. Znali smo da oni iznimno dobro stoje, da imaju jako dobru tranziciju. Spremili smo se i za penale, jučer smo ih i vježbali. Dobro je završilo - dodao je Livi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pra&vica 06.12.2022.

    Kako bi zgodno bilo da imamo jos pokoji clanak koji komentira jedan trener koji cesto ovdje komentira...zapravo najcesce...valjda zato jer je jako strucan !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare