To je to što me zanima!

VIDEO Slavio gol pa mu 'otišlo' koljeno! Poljaci ostali bez tri napadača, visi i Lewandowski

Milik se ozlijedio nakon pet minuta prijateljske utakmice protiv Ukrajine (3-1), dok su se Swiderski i Lewandowski ozlijedili u pobjedi protiv Turske (2-1). Zdrav je ostao tek Piatek koji i nije u dobroj formi
Vidi originalni članak

Poljska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu prvu utakmicu igra u nedjelju, 16. lipnja, protiv Nizozemske, a pitanje za njihovog izbornika Michala Probierza je - tko će igrati u napadu?  Imali su trojicu napadača u solidnoj formi, a u samo par dana ostali su bez sve trojice. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJDRAŽI NA OBUĆI FOTO Kopačke 'vatrenih': Komu pišu imena žene i djece, komu nadimak? Pogledajte galeriju

Napadač Juventusa Arkadiusz Milik (30) prvi je ozlijedio koljeno već nakon pet minuta na utakmici Poljske i Ukrajine (3-1) te će zbog toga propustiti Euro, a tri dana nakon te utakmice igrali su Poljaci protiv Turske te pobijedili 2-1 (1-0), ali su ostali bez još dvojice napadača.

Prvo je Karol Swiderski (27) u 12. minuti zabio gol na asistenciju kapetana reprezentacije Roberta Lewandowskog (35), a nedugo nakon toga su obojica morala napustiti teren. A napadač Verone morao je to napraviti zbog bizarnog razloga.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vatreni' daju autograme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, slavio je gol i skočio, a pritom ozlijedio koljeno. Izraz lica mu se promijenio te je sreću zamijenila bolna grimasa, a malo kasnije je i kapetan reprezentacije samo pokazao prema klupi da ga boli mišić te napustio igru. Video možete pogledati OVDJE.

Swiderski je zabio 11 golova, Milik 17, a Lewandowski 82 gola u dresu reprezentacije, a sad im je ostao samo jedan zdrav napadač. I to onaj koji i nije u nekoj formi, Krzysztof Piatek (28) koji danas nosi dres Istanbul Basaksehira.

Video gola i ozljede pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 11.06.2024.

    DInamooooooooooooooooooooooooooo

  • Željko Rajić 11.06.2024.

    Vrhunac sportskog novinarstva , “Piatek nije u nekoj formi” covjek zabio 17 golova u ligi ove sezone i zadnju utakmicu hat-trick . Dabog da svi napadaci u nasoj repki bili u takvoj krizi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare