To je to što me zanima!

VIDEO Sjajna asistencija Tolića za povijesni gol Slovana u LP-u

CELTIC - SLOVAN BRATISLAVA 5-1 U prvom kolu Lige prvaka susrela su se dva buduća protivnika Dinama, a Škoti su uvjerljivo slavili golovima Scalesa, Furuhashija, Engelsa, Maede i Idaha
Vidi originalni članak

Slovan iz Bratislave, aktualni prvak Slovačke, doživio je težak poraz u svom debitantskom nastupu u Ligi prvaka. Na gostovanju kod Celtica, škotski je prvak pobijedio s uvjerljivih 5-1. Na Celtic Parku, domaći su igrači bez milosti pogađali mrežu Slovana, a jedini gol za goste postigao je Kevin Wimmer u 60. minuti.

Austrijski bek iskoristio je sjajnu asistenciju hrvatskog veznjaka Marka Tolića, koji nosi broj deset u dresu Slovana. Tolić, bivši igrač Lokomotive i Dinama, vanjskim dijelom kopačke poslao je preciznu loptu Wimmeru, a on je fantastično pogodio i zabio prvi gol Slovana u Ligi prvaka.

>>ASISTENCIJA MARKA TOLIĆA

Domaćin je poveo u 17. minuti nakon ubačaja iz kornera, a glavom je pogodio Scales. Već u drugoj minuti nastavka Celtic je povećao prednost, za 2-0 je pogodio Kyogo Furuhashi, a korak bliže pobjedi domaćin je stigao u 56. minuti kada je Arne Engels realizirao kazneni udarac za 3-0. Daizen Maeda je u 70. minuti otklonio sve dvojbe, a pobjedu škotskog sastava potvrdio je Adam Idah u 86. minuti.

LOŠA PREDSTAVA AUSTRIJANACA Češki prvak potopio Dinamovog protivnika, Hrvati u Šahtaru uzeli bod Bologni, Moro igrao U OLIĆEVOM MJESTU Dinamovci iz 'Plavog 9': Došli ste se sprdati? Mogli su Nijemci biti milostivi, ali nema veze...

Riječ je o budućim protivnicima zagrebačkog Dinama. Sa Slovanom Dinamo igra u gostima 5. studenog u 18.45, dok sa Celticom "modri" igraju doma, u Maksimiru 10. prosinca u 18.45.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mileskoric 19.09.2024.

    5 komada od celtica,dinamo je jos i dobar onda

Komentiraj...
Vidi sve komentare