To je to što me zanima!

VIDEO Shaq kupio novu limenu mrcinu. Zabranjena je u Europi

Teslin električni automobil Cybertruck postao je hit u Americi, a proslavljeni košarkaš kupio je i drugi da ga ne bi morao prebacivati iz jednog grada u drugi
Vidi originalni članak

Shaquille O'Neal (52) dobro se zabavlja u sportskoj mirovini. Posljednjih je godina legenda NBA lige čest gost hrvatske obale ljeti, gdje puni klubove kao DJ Diesel, a novac mu s obzirom na imovinu vrijednu oko 500 milijuna dolara nije problem. Nedavno je dodao novu akviziciju u vozni park.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Shaq je kupio Teslin model automobila Cyberbeast. On ima snažniji motor od Cybertrucka koji bivši košarkaš također posjeduje. Cijena mu je oko 100.000 dolara, a u Europi je zabranjen jer ceste nisu prilagođene za njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne bih htio biti nepristojan, ali fali mi Cybertruck i ne bih ga htio slati iz Vegasa u Atlantu pa sam zato kupio još jedan - objasnio je O'Neal.

Problem je što Cybertruck ima oštre rubove, dok europski propisi traže zaobljene. Osim toga, prazan teži čak 3,1 tonu, a ukupna najveća dopuštena masa prelazi četiri tone. To znači da nije u kategoriji osobnih automobila i ne smiju ga voziti vozači s položenom B kategorijom, nego oni s C1 za lake kamione. Ubrzanje do stotke mu je za 2,7 sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • BADBOY3096 12.09.2024.

    Auto je jako ružan, da je Tesla znao da ce se po njemu zvati nebi nikada izumio izmjeničnu struju

  • lucky edy 12.09.2024.

    On će sigurno glasati za Trampa

  • Forza051 12.09.2024.

    nije zabranjen zato sto ceste nisu prilagodene njemu vec ne zadovoljava svim sigurnosnim standardima, npr zbog materijala izrade i ostrih rubova predstavlja veliku opasnost za pjesake i takva vozila u europi se ne smiju voziti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare