To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo-manija na Euru: Četiri puta prekidali utakmicu zbog njega, nastradao suigrač

Portugal je pobijedio Tursku 3-0 i plasirao se u osminu finala Eura, a čak četvorica navijača utrčala su u travnjak kako bi se fotografirala s Ronaldom
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo možda je i najpopularniji nogometaš u povijesti. Gdje god se pojavi, čovjek izazove neviđenu pomamu. Svatko bi htio fotografiju s njim, potpis, neki se nadaju i dresu... Jer tko zna, možda Portugalac na Euru u Njemačkoj igra posljednje utakmice za reprezentaciju i svi žele imati uspomenu na to.

Svaka čast svim nadolazećim zvijezdama, ali Ronaldo je i dalje broj 1 kada je u pitanju popularnost. On je taj koji puni tribine, zbog njega navijači okupiraju hotele, a sad su počeli utrčavati i na travnjak. U čak četiri navrata!

Redarska služba u potpunosti je zakazala na utakmici Portugala i Turske (3-0). Čak četvorica navijača utrčala su tijekom drugog dijela i svaki put je meta bio Cristiano. Naravno, željeli su se fotografirati s njim.

Prvo je to napravio jedan dječak koji je u stilu nogometnih velemajstora napravio slalom pored redara i došao do svog idola. Portugalac je čak bio i nasmiješen, zagrlio ga je i fotografirao se drage volje, bilo mu je čak simpatično i odgovara mu je pažnja, ali sljedeća tri puta nije mu više bilo zabavno. I njemu je očito postala gnjavaža pa je samo čekao da ih redari odvedu.

Video pogledajte OVDJE 

A kako su se nizali jedan za drugim, tako su i sigurnosne službe gubile živce. Prvo su mirno izvodili navijače, da bi potom počeli primjenjivati silu. I pri jednoj takvoj eskapadi nastradao je portugalski reprezentativac Goncalo Ramos. Dok je redar ganjao nepoželjnog gosta po terenu, na putu mu se našao napadač PSG-a kojeg je pokosio i prizemljio na travnjak.

Video pogledajte OVDJE

Ustao se redar i odjurio za svojim poslom, kao da se ništa nije dogodilo, a nesretni Ramos se pridigao držeći se za koljeno i uz bolnu grimasu na licu. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NemaLabavoSamoJako 23.06.2024.

    A tko nebi želio selfie sa najboljim strijelcom svih vremena

  • Sve je moguće 23.06.2024.

    Bolesti ima u raznim oblicima ......

  • TAKE IT BACK 23.06.2024.

    Ronaldo-manija, Luka-manija, Lionel-manija. Jbt. kakav je to mentalni sklop kada ti takvi likovi jesu idoli? Kirurg mu spasi život, ali idol mu je tamo neki nogoloptogurač. Neprocjenjivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare