To je to što me zanima!

VIDEO Real je prosuo bodove kod Betisa, ljutiti Luka Modrić napucao bočicu nakon zamjene!

Betis - Real Madrid 1-1: "Kraljevi" su ostali bez pobjede nakon pet utakmica unatoč krasnom golu Bellinghama, a Modrić je bio nezadovoljan izlaskom u 70. minuti. Real sad ima bod i utakmicu više od Girone
Vidi originalni članak

Pobjedničkom nizu Real Madrida od pet utakmica u svim natjecanjima došao je kraj, Betis je na stadionu Benito Villamarin u Sevilli remizirao 1-1 protiv "kraljevskog kluba" u 16. kolu La Lige.

Nakon "nule" u prvom poluvremenu, u nastavku je bilo vatreno na obje strane. Prvo je Jude Bellingham u 53. minuti nakon lijepe akcije i duplog pasa s Brahimom Diazom, bio je to 16. gol nevjerojatnog Engleza u 18. ovosezonskoj utakmici.

Bellinghamov gol Betisu pogledajte OVDJE.

Trinaest minuta poslije Aitor Rubal postavio je konačnih 1-1 prekrasnim golom s 25 metara iskosa na dodavanje Sergija Altimire.

Ruibalov gol Realu pogledajte OVDJE.

Modrić bacio pa napucao bočicu

Luka Modrić bio je u početnoj postavi Reala. Carlo Ancelotti držao ga je u igri do 70. minute kad ga je zamijenio Dani Ceballos. Nije se to svidjelo hrvatskom reprezentativcu koji je bacio bočicu pa je udario nogom. Kamera nije prikazala je li se pozdravio s trenerom.

Real je i dalje vodeća momčad španjolskog prvenstva s 39 bodova, jednim više od Girone i četiri više od Barcelone. Ta dva kluba u nedjelju igraju jedan protiv drugog na Montjuicu od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 09.12.2023.

    Kako ne bi bio ljut kada ga Anđeloti opet stavi igrati na krivo mjesto ! Zadnji puta je to igrao kada se Benzema povrijedio i Luka ga mijenjao , loše jer to nije njegova pozicija !

  • Dr. Aurelio 09.12.2023.

    Rijetko gubi betis doma

  • uwaga 09.12.2023.

    Eh, što mi drago

Komentiraj...
Vidi sve komentare