To je to što me zanima!

VIDEO Premierligaši se 'tuku' za Baturinu! A ovako je po ćevape poslao zvijezdu Liverpoola...

Kako piše engleski portal, Newcastle se uključio u borbu za Martina Baturinu. Još od ranije navodno ga žele Aston Villa i Manchester United
Vidi originalni članak

Još kada je 2017. godine kao 14-godišnjak došao u Dinamo zajedno s braćom Rokom i Marinom, u nogometnim kuloarima se o Martinu Baturini pričalo samo u hvalospjevima. O bogomdanom talentu koji bi jednog dana mogao postati zvijezda Dinama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taj dječak danas je 21-godišnjak i jedan je od najboljih igrača 'modrih'. Nogometni virtuoz kojeg je užitak gledati i koji vidi ono što drugi na terenu ne vide. Svaki njegov potez je smislen, siguran je i zreo na lopti, kao da ima 200 utakmica u nogama. Kompletan igrač koji dugo nije osvanuo na Maksimiru. Mnogi ga vide kao nasljednika Luke Modrića u hrvatskoj reprezentaciji, pričao je o tome i sam kapetan. Dugačak je put do tog statusa, ali činjenica je da su tu sve potrebne predispozicije za jednu blistavu karijeru.

Nakon ne baš najboljeg ulaska u sezonu, mnogi su kritizirali Baturinu, smatrali su da mu fali hrabrosti i odlučnosti, ali i to je sjelo na svoje mjesto dolaskom Nenada Bjelice na klupu Dinama. Modra desetka briljira u posljednje vrijeme, odigrao je fenomenalno u remiju protiv Monaca, a i sinoć na Maksimiru u drugom poluvremenu protiv Škotske pokazao da se razvija u pravog majstora. U jednom napadu lažnjakom je nazad u Liverpool poslao škotskog kapetana Andrewa Robertsona. 

Sjajan lažnjak Baturine pogledajte OVDJE.

Takvi igrači, nogometni španeri i istinske desetke, uvijek su traženi na tržištu, a Martin već neko vrijeme mami interes brojnih klubova. Fiorentina ga je htjela dovesti krajem ljetnog prijelaznog roka, nudila jke 15 milijuna eura plus četiri u bonusima, to je zaintrigiralo Martina, ali čelnici Dinama su odbili. Svjesni su bili da za njega mogu dobiti puno veću odštetu i pogodili su jer mu je nakon Monaca cijena drastično porasla. 

Interes je sve češći, pojavljuje se niz novih klubova koji ga žele ugrabiti, a kako piše engleski portal One the minute, njima se pridružio i Newcastle. Oduševio je trenera Eddieja Howieja koji u njemu vidi veliki potencijal. Osim 'svraka', zainteresirana je i Aston Villa, a spominje se i interes Manchester Uniteda. 

- Mene posebno veseli što on iz utakmice u utakmicu pokazuje da su procjene i moje i mojih kolega u ranijim kategorijama da se radi o izvanserijskom talentu. Siguran sam da će on biti najveći Dinamov izlazni transfer u povijesti - rekao je o Baturini bivši trener Dinama Ante Čačić prije nekoliko godina.

I bio je u pravu. Dinamov dijamant je na putu da to i ostvari. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • velečasnik 13.10.2024.

    Al se tuku za njega,uzmi ga ti-neću ga ja….pogotovo poslje predstave na Allianz Areni 9:2….

  • Tmularemija 13.10.2024.

    Da se klubovi iz Premier lige tuku za njega, za 2 minute bil bu prodan, toliko o tome!!!

  • Toto87 13.10.2024.

    kakav newcastle, manchester united, aston villa…. to su sve engleski klubovi druge klase. bati je vec sada zasluzio puno vise od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare