To je to što me zanima!

VIDEO Poznati golman pogodio novinarku loptom: Njezina reakcija oduševila pratitelje

Novinarka se pripremala za javljanje uživo, a golman Celtica Joe Hart pogodio ju je loptom. Na snimci izgleda kao da ju je gađao namjerno, a ona se simpatično nasmijala
Vidi originalni članak

Reporterima se nerijetko dogodi neka nezgoda tijekom javljanja uživo, a ovoga puta na travnjaku uoči susreta Lige prvaka novinarku je pogodila lopta. 

U EKSTAZI VIDEO Ovo još niste vidjeli: Ludi komentator Milana dere se i slavi golove protiv Dinama

U ovakvoj situaciji našlo se već njih nekoliko, ali jedan detalj sada je drugačiji. Susret između Šahtara i Celtica (1-1) igrao se u Varšavi zbog rata u Ukrajini, a novinarka se javljala uživo prije početka dvoboja. 

Na travnjaku se zagrijavao engleski golman Joe Hart koji je u jednom trenutku namjerno loptom pogodio novinarku, barem se tako čini na snimci. 

Novinarka se iznenadila, ali je ostala poprilično profesionalna te se samo nasmijala. Hart joj se kasnije ispričao. 

Celtic je inače poveo autogolom Bondarenka u 10. minuti, dok je gol za izjednačenje za Šahtar zabio Mudrik u 29. minuti susreta. 

U skupini F nalaze se još Real Madrid koji je na vrhu ljestvice sa šest bodova, iza 'kraljevskog' kluba slijedi Šahtar s četiri, Celtic ima jedan bod dok je na posljednjem mjestu Leipzig bez bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Jao sta smo fini 16.09.2022.

    6 mj zabrane igranja, 200 000 eura kazna i raskid ugovora momentalno, svega se zbivalo u nogometu ali ovo je za svaku osudu, drzak, pogibeljan, surov....

  • 15.09.2022.

    Iz svemira se vidi da je stela, tocno je znala gdje ce se okrenuti i koga pogledati.

  • tepaj 15.09.2022.

    Pa nije ona Neymar da će se valjati po podu

Komentiraj...
Vidi sve komentare