To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte veliki gaf golmana Istre i kako je bivši dinamovac asistirao u povratku

Moramo se ispričati za utakmicu koju smo danas odigrali. Sve je bilo loše. Ja sam najodgovorniji kao trener, nemam više ništa za reći, rekao je vidno razočarani trener Istre David Catala nakon utakmice
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 10. kola HNL-a nogometaši Lokomotive su u Puli pobijedili Istru 1961 s 4-0 (2-0) i time produbili krizu svog suparnika.

POGLEDAJTE VIDEO: Istra 1961 - Lokomotiva 0-4

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Lokosi su održali pravu nogometnu lekciju domaćinu koji je u deset kola samo jednom uzeo puni plijen od tri boda (7. kolo protiv Hajduka). Za vodstvo je u 22. minuti zabio Marin Šotiček nakon ubačaja iz kornera, a lopta se u mrežu odbila od domaćeg stopera Ante Majstorovića.

Već osam minuta kasnije Robert Mudražija povisio je vodstvo zagrebačkog kluba na 2-0. Potegnuo je iz daljine, a udarac je išao ravno u kapetana i golmana Istre, Lovru Majkića. On je htio uhvatiti loptu, ali se odbila od njegovih ruku u gol. Lokomotiva je dominirala ostatkom susreta, a bilo kakva sumnja u pobjednika susreta riješena je u 83. minuti.

POTVRĐENI DATUMI Dinamo će odgođene utakmice u HNL-u igrati tek iduće godine. Dobro su prošli i Rijeka i Gorica

Indric Tuci zabio je gol nakon što je Fabijan Krivak istrčao kontru i poslužio napadača iz Albanije koji je rutinski poentirao.

Domaća publika na Aldo Drosini nije oduševljena predstavom Puljana. Čuli su se zvižduci s tribina, a neki su vikali igračima: 'Igrajte, pe**ri!'

Konačnih 4-0 postavio je Šotiček u 93. minuti na asistenciju bivšeg dinamovca, Duje Čopa, koji je kao slobodan igrač došao u Lokomotivu i asistirao u HNL povratku nakon ulaska u igru u 85. minuti.

BIT ĆE VATRENO Rijeka je rasprodala Rujevicu za Jadranski derbi s Hajdukom!

- Čini se da nam Istra odgovara kao suparnik, mislim da nam danas nisu stvorili ni jednu šansu. Izdominirali smo ih, imali su probleme, u prvom poluvremenu nismo im dozvolili da izađu iz svojih 16 metara. Iskoristili smo te dvije prilike i zabili dva gola. Pred kraj utakmice, kad su se oni već raspali, zabili smo im još ta dva gola - rekao je trener Lokomotive, Silvijo Čabraja.

Trener Istre 1961, David Catala, bio je vrlo razočaran rezultatom.

- Moramo se ispričati za utakmicu koju smo danas odigrali. Sve je bilo loše. Ja sam najodgovorniji kao trener, nemam više ništa za reći. Još jednom se ispričavam, moramo naporno raditi, ne mogu analizirati utakmicu jer momčad nije konkurirala na terenu - zaključio je Španjolac.

Cijeli sažetak utakmice:

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MatijaKezele 03.10.2023.

    Dobili Hajduk na nevjerojatnu sreću gdje je Hajduk bio 10 puta bolji u igri i unislil da su Barca... Plakat će oni dugo dugo za Garciom

  • Tmularemija 03.10.2023.

    Nek parkiraju autobus svaku utakmicu kao na poljudu, pa možda bude nekakvog i rezultata!! 😉

  • RedDoor 03.10.2023.

    Istra na Poljudu odigra odlično, čvrsto, onda ovdje prime četiri komada. 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare