To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte susret trenera Bayerna i Dinama nakon 9-2. Jakirović je gestikulirao rukama

Igrači Bayerna bili su neumoljivi i utrpali su devet golova Dinamu, a to kao da je zasmetalo Jakiroviću koji se neko vrijeme zadržao u razgovoru s trenerom Bayerna. Pokazao je prema semaforu i nešto mu gestikulirao
Vidi originalni članak

Sergej Jakirović uveo je Dinamo u Ligu prvaka, ali već u prvoj utakmici osjetio je na vlastitoj koži da je to ipak neka druga razina. A Bayern mu je zadao poraz koji će jako dugo boljeti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak izgubio je od njemačkog velikana 9-2 u prvom kolu Lige prvaka. Bayern je poveo 3-0, 'modri' su u dvije minute nastavka zabili dva gola i donijeli nadu navijačima da mogu do senzacionalnog boda, no onda se probudio div i brojao do devet. Hvatao se Jakirović za glavu, kao da je zazivao buđenje iz tog groznog sna, no domaći igrači bili su neumoljivi.

A to je, čini se, zasmetalo treneru Dinama. Nakon utakmice zadržao se neko vrijeme u razgovoru s trenerom Bayerna Vincentom Kompanyjem. Jakirović je pokazao prema semaforu i nešto gestikulirao, kao da je Belgijcu htio reći 'pa zar ste stvarno morali biti tako nemilosrdni'.

Video pogledajte OVDJE 

Kompany je mirno slušao, ali je izgledao kao da mu je neugodno. Ipak, kako je otkrio Harry Kane, on je taj koji je rekao igračima da budu nemilosrdni i da napadaju dok god traje utakmica. Pa makar to bilo malo i nesportski dok protivnik leži na podu već pregažen.

Ovaj bolni poraz je navijačima Dinama probudio grozne uspomene na ona vremena kada je klub bio kanta za napucavanje u Europi. Nadaju se da je ovo bila samo jedna katastrofalna večer koja neće ostaviti veće posljedice. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Ri-Fiume‐Hr 18.09.2024.

    nakon ovoga Rijeka kad od Olimpije izgubila izgleda pristojno....

  • Bravooo ❤❤❤❤ 18.09.2024.

    nek budu sretni da su dobili "SAMO" 9 KOMADA ... Mogli biti bar 3-4 jos... i cestitke na Rekordu primljeni golova u Sampions Ligi 9 dosad nitko nije primio ipak Rekord je napravljen 😂😂

  • Zlatan 10 18.09.2024.

    Mislim moglo je biti 15-2 koliko je sansi imao Bayern, i vise..nije stvar rezultata zaboravice se ali to nije Dinamo, Jakir da ima malo postovanja treba sam da napusti kormilo..ili prava uprava ovo nebi progutala bez posljedica

Komentiraj...
Vidi sve komentare