To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte što Gvardiol radi nemoćnim Portugalcima

Nakon utakmice je branič "građana" priznao da je bio malo iscrpljen nakon pauze od dva tjedna neigranja, ali i istaknuo da će igrati na bilo kojoj poziciji koju izbornik bude tražio od njega
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (22) sjajno je odigrao prvo poluvrijeme protiv Portugala, dok je u drugom dijelu malo pao fizički. Nakon duge i teške sezone u Manchester Cityju, branič "vatrenih" nastavio je u punom pogonu igrati za nacionalnu vrstu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, dobro smo igrali, pogotovo prvo poluvrijeme. Izdominirali smo i šteta da nismo zabili još koji gol. Bili su opasni nakon odmora i rekao bih da nas je manjak koncentracije koštao gola na početku 2. dijela, ali nismo gubili glavu. Moramo biti spremni na sve jer nas na Euru čekaju teške ekipe - rekao je branič Hrvatske, pa nastavio:

U prvom dijelu se Gvardiol posebno istaknuo po dvije sekvence; u jednoj je sjajnom intervencijom spriječio da lopta dođe do Bernarda Silve koji bi bio u gol šansi, a u drugoj je istog suigrača iz kluba lažnjakom bacio na leđa. Video tih situacija pogledajte OVDJE.

- Da, značila mi je puno sezona pod Guardiolom (u kontekstu igranja lijevog beka). Malo sam bio iscrpljen jer nisam igrao dva tjedna, a danas je bilo puno trke. Dat ću svoj maksimum na bilo kojoj poziciji, a danas sam igrao lijevog beka.

Na Europskom prvenstvu 2021. Gvardiol je uskočio na mjesto prvotimca na lijevom beku i tada se praktički afirmirao u reprezentaciji.

- Nakon zadnjeg Eura je ostao žal, jer znamo da smo kvalitetni i da smo spremni napraviti velike stvari. Svi dajemo svoj maksimum i nebitno je tko igra u prvih 11 jer smo svi podrška jedni drugima u ovoj teškoj grupi - zaključio je branič Manchester Cityja. 

NAKON PORAZA OD HRVATSKE Portugalci: Hrabri Balkanci nisu nam dozvolili da se nametnemo

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kojiznam 10.06.2024.

    kakav panjovic

  • rudisismis 09.06.2024.

    najgori je bio Stanišić i iskreno nije mi jasno niti što Dalić vidi u njemu a i neki od vas,taj dečko nijednom nije dal loptu nekom napred,uvijek ali uvijek vraća loptu natrag,tak može igrat i moja baba...da ni jednom ne može probit stranu i dat nekom ili u sredini ili po svojoj strani,Juranović je tu pet puta bolji jer stalno pokušava probit stranu i naći nekoga....pogledajte ponovo utakmicu i budete vidjeli da je to baš tak....osim ako mu je zadatak da ostane otraga i da ne ide napred onda¸onda OK, samo to nije prava igra....

  • kojiznam 09.06.2024.

    modric na zalasku Gvardiol na ulasku  

Komentiraj...
Vidi sve komentare