To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte spektakularni slobodnjak i gol Modrića! Već treći iz kojega je zabio u Osijeku

HRVATSKA - POLJSKA 1-0 Kapetan "vatrenih" okrunio je 180. nastup za hrvatsku reprezentaciju fenomenalnim golom iz slobodnog udarca protiv Poljske, 27. za nacionalnu selekciju. I prije tri godine zabio je u Osijeku
Vidi originalni članak

Čini se da je Osijek posebno mjesto za slobodne udarce Luke Modrića. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije probio je gusti zid poljske reprezentacije fantastično izvedenim slobodnjakom u 52. minuti na samom rubu šesnasterca za pobjedu 1-0!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je s puno osjećaja zavrnuo loptu preko živog zida i pospremio je u sam gornji desni kut poljskog golmana Lukasza Skorupskog! Tribine Opus Arene su mu klicale, kako i ne bi jer je kapetan zabio vrlo važan gol u nedjeljnom okršaju Lige nacija, za njega toliko posebnog. I ne samo zato što je bio pobjednički.

Fantastičan slobodnjak Luke Modrića protiv Poljske pogledajte OVDJE.

Luka je svega dva sata prije 39. rođendana zabio u jubilarnom 180. nastupu za reprezentaciju po kojem se izjednačio sa Sergiom Ramosom na drugom mjestu vječne ljestvice reprezentativnih nastupa među Europljanima, ispred je samo Cristiano Ronaldo s 214 nastupa, a od aktivnih nogometaša više nastupa ima tek Lionel Messi (187).

Luki je to bio 27. gol za "vatrene", još mu dva nedostaju do Eduarda da Silve i Andreja Kramarića koji dijele četvrto mjesto vječne ljestvice, a zanimljivo je da mu je ovo najmanje treći gol iz slobodnog udarca u Osijeku! Prvi je dao još 19. kolovoza 2007. u pobjedi Dinama u Gradskom vrtu 3-1, a utrpao ga je i 11. listopada 2021. Slovačkoj na istom stadionu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo kad je završilo remijem 2-2.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • spremniunikatno 08.09.2024.

    Matanović jedini koji se ne boji pucati na gol bravo momak rađa se konačno pravi napadač..

  • kaj te briga2 08.09.2024.

    vec 5 godina,ako ne i vise poslje svake tekme pitaju Luku kad se planira oprostiti od repke.Kaj 5 godina nisu smislili drugo pitanje🤮🤮🤮hrpa msjmuna.

  • đesibio91 08.09.2024.

    Najveći i idućih sto godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare