To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte šokantan kraj karijere Nikole Karabatića. Svi Francuzi govore isto: 'Okrutno!'

Iznevjerio sam momčad i žao mi je, kazao je Dika Mem koji je prodao loptu Nijemcima dok je Francuska imala dobivenu utakmicu, ali je ispala u produžecima rukometnog turnira i završila karijere trojice legendi
Vidi originalni članak

Vjerojatno najveći rukometaš u povijesti Nikola Karabatić (40) oprostio se od profesionalnog sporta na krajnje okrutan način i bez medalje koju je sanjao. Francuska je u četvrtfinalu izgubila dobivenu utakmicu protiv Njemačke jer je 15 sekundi prije kraja vodila dva gola razlike, primila iz sedmerca i samo trebala sačuvati loptu do kraja, no Dika Mem neobjašnjivo je prodao loptu Nijemcima, Renars Uščins zabio je za produžetak (29-29), a Nijemci su u idućih 10 minuta prošli u borbu za medalje pobjedom 32-31.

- Osjećam se kao da sam iznevjerio tim. Žao mi je - rekao je Mem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim Karabatića, bio je to kraj i za Vincenta Gerarda i Valentina Porta. Svi oni dobili su pljesak oko 25.000 gledatelja na nogometnom stadionu Pierre Mauroy u Lilleu. Samo zbog francuske rukometne reprezentacije selili su završnicu rukometnog turnira iz Pariza na tako velik sportski objekt, a oni su podbacili.

- Šteta, stvarno ne znam što bih rekao. Mislili smo da smo pobijedili, a sport nam je priredio mali obrat sudbine. Veliko razočaranje, ali tako je kako je. Nadao sam se da će mirovina doći za dvije utakmice - rekao je Gerard, svjetski i olimpijski pobjednik.

- Okrutno je, nikad mi se to nije dogodilo, trebali smo već biti u olimpijskom selu. Dogodilo se nešto nevjerojatno, otišli smo u produžetke i onda je sve bilo na nož, imali smo priliku izjednačiti u zadnjem napadu i nismo uspjeli. Veliko emotivno pražnjenje, nije kraj kakvom sam se nadao - dodao je kroz suze Porte, koji nastavlja klupsku karijeru.

Izbornik Bertrand Gille je dodao:

- Okrutno i nasilno. Neobjašnjivo na ovom nivou.

Karijera Nikole Karabatića

  • Olimpijske igre: tri zlata i bronca
  • svjetska prvenstva: četiri zlata, srebro i dvije bronce
  • europska prvenstva: četiri zlata i dvije bronce
  • triput najbolji rukometaš svijeta (2007., 2014. i 2016.)

Idi na 24sata

Komentari 15

  • đesibio91 09.08.2024.

    A nije okrutno kad su pustili Portugalu prije četiri godine u kvalifikacijama za Olimpijske igre

  • međo 08.08.2024.

    Šmrc🤧

  • meimeir 08.08.2024.

    Neka sve karma odradi. Koliko godina sude za njih kao da jedino oni igraju rukomet. Uvijek je bilo gadljivo gledati sudjenje kada igra Francuska. Svemu jednom dodje kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare