To je to što me zanima!

VIDEO Šokantan preokret! Pogledajte kako je Gorica došla do prve pobjede nad Dinamom

Kapetan "modrih" dočekao je u šesnaestercu dodavanje Bulata i pucao iz prve, a lopta je u čudnom luku prevarila Banića. Ispostavilo se da je to bio početak drame
Vidi originalni članak

Gorica je u 12. kolu HNL-a došla do prve pobjede nad Dinamom, iz 22. pokušaja! Momčad Dinka Jeličića slavila je nevjerojatnim preokretom 2-1 i bodovno se izjednačila s "modrima".

Nakon jalovog prvog poluvremena, Arijan Ademi povratničkim je golom doveo Dinamo u vodstvo u 63. minuti. Kapetan "modrih" dočekao je u šesnaestercu dodavanje Bulata i pucao iz prve, a lopta je u čudnom luku prevarila Banića. Ispostavilo se da je to bio početak drame.

Nikola Vujnović je prvo u 71. minuti zabio nakon što Dinamova obrana nije uspjela očistiti ubačaj s desne strane, a za potpunu ludnicu pobrinuo se Ante Matej Jurić u drugoj minuti sudačke nadoknade. Bili su to jedini udarci Gorice u okvir Dinamova gola u drugom poluvremenu. I pamtit će se zauvijek!

POGLEDAJTE SAŽETAK: Gorica - Dinamo (2-1)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

PROŠIRENI SAŽETAK:

Idi na 24sata

Komentari 278

  • jerry2506 22.10.2023.

    Šokantno je da ajduk nije dobio crveni

  • beli1977 22.10.2023.

    Bude se Hrvati 💪💪💪💪👍🥂

  • Twisters 22.10.2023.

    De nek igra Rugvica s Dinamom da ih pobjede... jedinstvena prilika da se upiše u povijest da su pobijedili Dinamo... Kad već svi pa da i oni

Komentiraj...
Vidi sve komentare