To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte pet komada Dinama uz hat-trick asistencija Baturine na otvaranju HNL-a

Dinamo se prošetao Maksimirom na otvaranju sezone protiv Istre u Maksimiru, Kulenović je zabio dva gola, Hoxha, Theophile i Pierre-Gabriel po jedan, a Baturina čak triput asistirao
Vidi originalni članak

Ako je suditi po otvaranju sezone, Dinamo će i ove biti vrlo ozbiljan kandidat za titulu. Grmjelo je u Zagrebu, padala je jaka kiša, a oko 6000 gledatelja, među kojima i europski prvak Dani Olmo, vidjelo je i kišu golova na oproštaju od terena koji će idući tjedan zamijeniti novim, čak pet. Istra je bila odličan gost "modrima" koji su predstavili treći dres, nije uputila nijedan udarac u okvir! Tek dva ukupno, a Dinamo je u okvir pucao 10 puta, 12 ukupno.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Istra 5-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Sve je počelo već u 13. minuti kad je Marko Pjaca u službenom debiju za novi-stari klub na drugoj stativi pronašao Arbera Hoxhu, a Albanac glavom zakucao za vodstvo Dinama. Po sličnom principu pao je i drugi, samo iz kornera. Asistent je bio Martin Baturina, a strijelac Kevin Theophile. Priči je bio kraj prije isteka pola sata. U 28. minuti Baturina je pronašao Sandra Kulenovića u kontri, a on lako prebacio Lovru Majkića za 3-0.

Već početkom nastavka, u 49. minuti, Kulenović je zabio drugi gol. Petar Sučić našao ga je odličnom prizemnom loptom u šesnaesterac, a on iz trka progurao loptu pokraj Majkića. Konačnih 5-0 uz prvijenac za Dinamo postavio je Romael Pierre-Gabriel u 79. na treću asistenciju sjajnog Baturine. Dinamo u raspucanom izdanju iščekuje ponedjeljak i ždrijeb play-offa Lige prvaka, a u idućem kolu gostuje kod Osijeka. Istra će dočekati Goricu.

Statistika Dinamo - Istra 5-0

Idi na 24sata

Komentari 50

  • papi 03.08.2024.

    Imamo dobru momčad, ali golman je upitne kvalitete

  • Bladerunner75 03.08.2024.

    Svaka cast

  • pema 03.08.2024.

    Samo Jos Jedno Ko voli Nogomet Negleda Ko Igra nego Uziva u Tekmu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare