To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte majstorije Pjace kojima je napunio Osijek

Drugi pogodak, taj iz 55. minute, bio je prava lepeza poteza, driblinga zbog kojih je nekad glasio za jednog od najvećih europskih talenata. Prvi mu je to gol nakon gotovo dvije godine
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke su u 8. kolu HNL-a pobijedili Osijek 2-1 u velikom derbiju na Rujevici. A derbi je pripao samo jednom čovjeku - povratniku u HNL Marku Pjaci koji je postigao dva izvanredna gola. Jedan ljepši od drugog.

Prvo je u 48. minuti fantastično naciljao iz daljine. Primio je loptu na lijevoj strani i krenuo prema sredini gola. Odlučio se na udarac s otprilike 25 metara udaljenosti i silovitim udarcem pogodio je donji desni kut. Malenica je bio bespomoćan.

A vrlo brzo stigao je i drugi. Taj iz 55. minute je bio prava majstorija poteza, driblinga zbog kojih je nekad glasio za jednog od najvećih europskih talenata.

Ispremiješao je osječku obranu, provukao se kao zmija pa sjajno naciljao donji lijevi kut.

Inače, zadnji gol u HNL-u postigao je 6. svibnja 2016. protiv Slaven Belupa, Dinamo je tada slavio 3-0. A zadnji uopće zabio je 2. prosinca 2021. za Torino u remiju 2-2 s Empolijem.

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 26

  • karabas26 16.09.2023.

    Ako će netko uzet naslov prvaka a da nije Dinamo,to će biti Rijeka,vrhunska momčad,a sad s Pjacom razina više

  • MM1981LM2019 16.09.2023.

    Odmah sam rekao da je veliki propust i sramota Dinama što su pustili da Pjaca završi u Rijeci

  • komentator/Luka 16.09.2023.

    jako mi je drago zbog njega, ako tako nastavi mogao bi i na EURO, samo da više nema ozljeda, još stigne biti odličan igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare