To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte ludo slavlje Šapita na Livajin gol za preokret

Doživljaj s lica mjesta, iz središta zbivanja... To je posebno. Pogotovo kada se događaj prenosi uživo. Komentator Marko Šapit ionako emotivno proživljava utakmice Vatrenih, no gol Livaje pamtit će dugo
Vidi originalni članak

Svatko na svoj način proživljava trenutke radosti i veselja kada igra hrvatska nogometna reprezentacija. Rijetki se raduju u sebi, češće sreća izbije na površinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok ona nije mjerljiva jer je subjektivna, iz iskustva možemo potvrditi da je doživljaj s lica mjesta, uživo, iz središta zbivanja nešto posebno. Pogotovo kada se događaj prenosi uživo.

Hrvatska je pomela Kanadu 4-1, a susret je u programu Hrvatske radiotelevizije uživo prenosio komentator Marko Šapit. Ionako utakmice naše reprezentacije proživljava emotivno, no trenutak kada je Marko Livaja postigao vodeći pogodak pamtit će dugo vremena.

Jer imali smo inicijativu i više od igre, bližio se kraj prvog poluvremena i toliko bi nam u tim trenucima značilo da smo na odmor otišli s prednošću. Da nokautiramo Kanađane taman pred odmor.

Kramarić je poništio vrlo rani gol Daviesa iz 2. minute, a onda je fantastičan pogodak za 2-1 i preokret postigao Marko Livaja. Imenjak mu na tribini nije mogao sakriti emocije.

- Livajaaaaaaa! Marko Livaja, Hrvatska vodi 2-1! Bravo, Markaneeee - povikao je Šapit u zanosu pa nakon nekoliko sekundi, kada se malo sleglo dodao:

- Preokret Hrvatske prije kraja prvog poluvremena. Skromno smo tražili taj jedan pogodak koji bi nas vratio u utakmicu, ovo je još bolje. Ovo je fantastično kao i ovaj briljantan udarac Marka Livaje s ruba kaznenog prostora.

VIDEO ŠAPITOVA SLAVLJA OVDJE

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mlado staro život cili . 28.11.2022.

    mislim da ovog novina.. crv.a bole pobjede reprezentacije,sa ovakvim tekstovima i naslovima želi ponovo posvađat ljude, pa brale naslov ti je dovoljno m.ut.av da ti tekst niti ne čitam, dečko je slavio svaki gol jednako što se moglo i čuti u prijenosu a ti kuci drka... na druge stvari a ne na svađe tijekom svjetskog prvenstva. sad briši kom ako hoces

  • Antitovar* *_675 28.11.2022.

    Hebo vas levaja ! A Kramariceve i Majerov gol nije slavil?

  • RedDoor 28.11.2022.

    Bravo za danas, ali još ništa nije napravljeno. Treba biti pravi i u četvrtak, dati sve od sebe, hrabro i jako. Bilo je određenih grešaka i danas. Rupa između sredine i obrane, nakon koje je pao prvi gol i par opasnih udaraca s 18 metara njihovih, bolje blokirati ubačaje, ući čvrsto u utakmicu i još neki detalji. Hajmo naši! 🇭🇷💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare