To je to što me zanima!

VIDEO Goričan zakucao glavom, Benrahou pogodio na Livajinu asistenciju. Pogledajte golove

Krilni napadač Lokomotive dočekao je sjajan ubačaj Mudražije i zabio svoj prvi gol u HNL-u ove sezone, a Hajduk je izjednačio 15 minuta prije kraja regularnog vremena
Vidi originalni članak

U 18. kolu HNL-a na Kranjčevićevoj Lokomotiva i Hajduk odigrali su neriješeno 1-1. Domaćin je zabio u 25. minuti, a gosti su izjednačili u 75.

Lokosi su poveli ponajviše zahvaljujući Robertu Mudražiji i Silviju Goričanu. Prvospomenuti je prekrasnim ubačajem pronašao potonjeg, koji glavom zakucava u Lučićevu mrežu i utišava Kranjčevićevu.

Zanimljivo, standardnom prvotimcu Lokomotive, Goričanu, bio je to prvi gol u HNL-u ove sezone. Krilni napadač dosad je zabio samo Dugom Selu u Kupu.

KRANJČA U BILOM Transparent Torcide u Zagrebu: 'Gospoda priko puta navija za Hajduka. Grad je naš!' ATMOSFERA NA STADIONU Kranjča je 'živjela' za Hajduk... Policija je u kantama za smeće našla i kamenje, ali bez nereda!

Dugo je odolijevala Lokomotiva, doduše mogla je i ona zabiti za povećanje vodstva, ali nije iskoristila svoje šanse, a 15 minuta prije kraja regularnog vremena, Hajduk je izjednačio.

Uremović je dugom loptom tražio Marka Livaju koji majstorski spušta za Benrahoua, a ovaj zabija odmjerenim udarcem s 10-ak metara četiri minute nakon što je zamijenio Dajakua.

Golove s utakmice Lokomotiva - Hajduk pogledajte OVDJE

KOMENTAR Dva boda su prosuta, ali Hajduk može biti zadovoljan kako se izvukao iz ponora poraza...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Dalmatinac1911th 09.12.2023.

    Livaja bog nogometa!

  • Pobotchnick Leeyoobo 08.12.2023.

    Ja kao dinamovac eto moram reći, i nije mi lako zbog toga, pa koja je to sprdnja od ajduka to nema nigdje. Čekaju se kmekovi...

  • MRZIMAJDUK 08.12.2023.

    Zadnji JAUK mode.... stavi vrečicu tomya na glavu... koji TRUBILE🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare