To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Rijeka preokretom srušila Torshavn

Bruno Goda je opet zabio, Stjepan Radeljić se "iskupio" za gol Farana, a Niko Janković potvrdio dobru formu golom s bijele točke. Riječani već gledaju prema Lilleu, koji čeka u playoffu Konferencijske lige
Vidi originalni članak

Umjetna trava, hladno vrijeme s tek 12 Celzijevih stupnjeva... Rijeka je na nezahvalnom gostovanju na Farskim Otocima izvukla maksimum (3-1) i u uzvrat trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Torshavna ide s dva gola prednosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Torshavn - Rijeka 1-3

Moglo je biti i više jer Riječani su stvorili pregršt šansi, no iskazali su se golman Lumhauge i solidna obrana Farana koji su se od samog početka postavili u niski blok te se branili s 11 igrača iza lopte.

Statistika utakmice Torshavn - Rijeka

Iz jedne kontre u 33. minuti stigao je vodeći pogodak i hladan tuš Riječanima. Przybylski je povukao pa ubacio s lijeve strane i lopta se od Radeljića odbila točno ispred Agnarssona. Domaći napadač izbio je sam pred Labrovića, a bolju loptu ni sam ne bi poželio. Mirno je realizirao situaciju i momčad s Farskih Otoka povela je nakon malo više od pola sata igre.

Rijeka je uzvratila osam minuta kasnije. Veiga je ubacio u šesnaesterac, a tamo je jedan od igrača Torshavna igrao rukom. Finski sudac Mohammed Al-Emara nije dvojio ni sekunde i svirao je penal za Rijeku. Siguran s bijele točke za izjednačenje bio je Niko Janković.

Hrvatski predstavnik je pojačao u nastavku i preokret je stigao već na početku drugog poluvremena. Igrala se 48. minuta kada je lijevi bočni Bruno Goda zabio svoj već četvrti pogodak ove sezone s tim da je prethodno u cijeloj karijeri dao tek tri!

Pašalić je ubacio iz kornera, Goda je sjajno reagirao glavom na drugoj stativi, no Lamhauge je vrhunski obranio. Lopta je pala u gužvu u petercu, no Goda se sjajno snašao i zabio.

KOMENTAR Goda je ovog ljeta popio čarobni napitak, Rijeka slomila farski 'bunkersson' i ide prema Lilleu

Konačnih 3-1 pred uzvrat na Rujevici postigao je Stjepan Radeljić u 88. minuti nakon što je lopta iz ubačaja prošla pored svih domaćih braniča i stigla na drugu stranu riječkom stoperu. Mirno ju je pospremio u mrežu i Rijeka je potvrdila pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • srijeda99 11.08.2023.

    Znači ove jeseni samo Rijeka igra u europi, osjekpregažen, hajduk će da bude , dinamo je gotov .... Katastrofa

  • kad pride nedeja zapolne 11.08.2023.

    Bravo moja Rijeko,čestitke i za igru i za zalaganje , B R A V O svi !

  • Hrvatska <3 11.08.2023.

    Svaka cast Rijeci…jedini uz Dinamo koji nisam ne sramoti i koji doprinosi koliko toliko koeficijentu

Komentiraj...
Vidi sve komentare