To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je PAOK objavio potpis Dejana Lovrena: 'Sad imamo planinu u obrani'

Proslavljeni hrvatski nogometaš javio se u komentarima na PAOK-ovim društvenim mrežama i kratko poručio: 'Jedva čekam zaigrati!'. Lovren je ostavio dva milijuna u Francuskoj kako bi došao u Grčku
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren (35) službeno je novi igrač grčkog prvoligaša PAOK-a. Hrvatski stoper odrekao se dva milijuna eura u Lyonu s kojim je imao ugovor do siječnja kako bi karijeru nastavio u redovima grčkog prvaka, s kojim je dogovorio dvogodišnji ugovor vrijedan 1,5 milijuna eura.

Lovren će tako inkasirati 800.000 eura za prvu godinu u Grčkoj i 700.000 eura za drugu sezonu, bez uključenih bonusa. PAOK, koji je ovo proljeće izbacio Lovrenov bivši klub Dinamo u osmini finala Konferencijske lige, predstavio je Lovrena u ponedjeljak i time izazvao oduševljenje među većinom navijača. Ovo su neki od komentara:

  • Dobrodošao, sada imamo planinu u obrani!
  • Veliki Dejane, dobrodošao u najveći grčki klub.
  • Bolje ikad nego nikad! Nakon godina napornog rada i igranja po Europi, Lovren je došao u veliki klub.
  • Ovakav igrač zaslužuje veliku pažnju i brigu. Dobrodošao!

NOVI IZAZOV Lovren pronašao novi klub, karijeru će nastaviti u Grčkoj

Umirovljeni hrvatski reprezentativac javio se u komentarima na PAOK-ovim društvenim mrežama i kratko poručio: "Jedva čekam zaigrati!". Na leđima će Lovren nositi broj šest, kojeg je nosio i u reprezentaciji Hrvatske.

Objavu dijeli PAOK FC (@paok_fc)

Podsjetimo, Lovren je u siječnju 2023. napustio ruski Zenit nakon skoro tri godine. Vratio se u Lyon u koji je došao iz Dinama za devet milijuna eura 2010. godine, a 2013. je prešao u Southampton za 10 milijuna eura. Godinu kasnije kupio ga je Liverpool za 25,3 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pisam po crvenim urbanim sovinistima 16.09.2024.

    STOCKHOLM Syndrom 🐑🤮

  • imaš alfa,beta,gama... 16.09.2024.

    Planina Treskavica,visoka 2088m

  • bobiflips 16.09.2024.

    Trebao ga je Dinamo dovesti za takvu placu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare