To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte gol Istre u 57. sekundi i krasan pogodak Livaje

Istra je povela iz prvog napada. Ćalušić i Heister su odigrali kombinaciju i Lučić je odmah na startu morao vaditi loptu iz mreže. Hajduk je stigao do izjednačenja nakon sjajnog ubačaja Hrgovića i reakcije Marka Livaje
Vidi originalni članak

Istra je u 4. kolu HNL-a odigrala 1-1 s Hajdukom na rasprodanoj Aldo Drosini. Talijanski okršaj Paola Tramezzanija i Gennara Gattusa krenuo je loše za stratega splitske momčadi jer je Hajduk primio gol iz prvog napada.

Sudac Tihomir Pejin puhnuo je u zviždaljku i dao znak za početak, a nekoliko trenutaka kasnije Lučić je morao vaditi loptu iz mreže. Filet se dobro snašao, a Uremović nije na pravi način izbio loptu. Pokupio ju je Ćalušić i sjajno proigrao Heistera u prostor.

Nijemac je fantastično naciljao i već u 57. sekundi Istri donio prednost. To mu je bio peti pogodak u karijeri za Istru, a prije par dana se vratio u Pulu nakon par godina izbivanja i karijere u Jeruzalemu.

Hajduk je pritiskao i stvorio pregršt šansi, a do izjednačenja je stigao u 60. minuti. Hrgović je krasnim ubačajem pronašao Marka Livaju, koji je odlično zabio glavom.

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dalmatinac1911th 25.08.2024.

    Bod je uspjeh. Imamo japanke Hajduka, ne može nam nitko ništa.

  • Dalmatinac1911th 25.08.2024.

    Livaja igra, ostali zabušavaju

  • i kaj sad 25.08.2024.

    hajduk je postal klub: ajmo ko jos nije……… 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare