To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte gol Livaje za pobjedu Hajduka. Sudjelovao je kod baš svakog gola u sezoni!

DINAMO - HAJDUK 0-1 Dominik Prpić uposlio ga je lijepom loptom u šesnaesterac, a on je pospremio u suprotni kut za peti gol sezone u HNL-u, ali i šesti gol "modrima" u derbijima
Vidi originalni članak

Hajduk je dočekao pravu priliku i majstorijom Marka Livaje zabio gol za pobjedu 20 minuta prije kraja derbija protiv Dinama na Maksimiru! Najbolji igrač Splićana zabio je peti gol sezone kojim se izjednačio sa Sandrom Kulenovićem na vrhu strijelaca HNL-a.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Nakon Hajdukova kornera "modri" nisu uspjeli očistiti tu situaciju, u nastavku akcije Dominik Prpić krasnom je loptom našao Livaju samog u šesnaestercu, a on je u padu lijepo pogodio suprotni kut kraj nemoćnog Ivana Nevistića. Livaja je prilično hladno proslavio taj gol i pohitao u zagrljaj cijeloj klupi, a posebno mu je emotivno čestitao trener Gennaro Gattuso poljubivši ga u lice.

Livaji je to bio i šesti gol protiv Dinama u 16. "vječnom derbiju", i prošli je put Zagrepčanima zabio na Maksimiru, u preokretu za pobjedu 2-1 u prvom prvenstvenom kolu. Ovaj je gol goste odveo na čelo ljestvice barem do subote i utakmice Gorice i Rijeke. I još jedan nevjerojatan podatak: kod svih osam golova ove sezone prste je imao Marko Livaja! U njih pet kao strijelac, kod preostala tri kao asistent.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Antirevolucionar42 14.09.2024.

    za sve koji su pisali da je pletko bolji od Livaje molim da pogledaju ovu tekmu!

  • srijemacizsirmijuma 13.09.2024.

    Nesto mi je previse tisina,ruska makina ostala bez struje

  • KTŽ 13.09.2024.

    Taj Petkovič je lijencina pokvarena ,kako cijelu karijeru maze svima oči pa on ne dobije na prijelaznom roku niti jednu ponudu

Komentiraj...
Vidi sve komentare