To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte Dinamove golove s utakmice koja nije bila u televizijskom prijenosu

Sergej Jakirović dao je priliku svojim najjačim adutima, a Zagrepčane su do pobjede odveli Perković, Ademi i Brodić s bijele točke. Za Dinamo je debitirao i Japanac Takuya Ogiwara
Vidi originalni članak

Dinamo je u posljednjoj pripremnoj utakmicu u Rovinju s 3-2 svladao vodeću momčadi poljske lige - Slask Wroclaw. 

Sergej Jakirović dao je priliku svojim najjačim adutima, a Zagrepčane su do pobjede odveli Perković, Ademi i Brodić s bijele točke. Za Dinamo je debitirao i Japanac Takuya Ogiwara koji je po užasnom terenu odigrao posljednjih 20-ak minuta.

Utakmica se na inzistiranje trenera Jakirovića odigrala iza zatvorenih vrata, bez TV prijenosa. Dinamo je na službenim kanalima objavio snimku golova. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Slask

Utakmica se igrala po lošem terenu zbog jake kiše koja je natopila rovinjski travnjak. Poljaci su bolje otvorili dvoboj, po velikom blatu prvi prijetili, ali prvi su do gola stigli Zagrepčani. Mišić je ubacio iz kornera, a Perković glavom pogodio za 1-0. Poljaci su brzo stigli do izjednačenja, Exposito je iz kuta pogodio za izjednačenja.

Dinamo već u sljedećoj minuti opet dolazi do prednosti, Ademi se najbolje snašao pred suparničkim golom, pa špicom donio "modrima" novo vodstvo. Ipak, nije to bio kraj golijade u prvom poluvremenu. Poljaci su krajem prvog dijela stigli do izjednačenja, Nahuel je u 44. minuti matirao Zagorca za 2-2.

Bruno Petković napustio je igru u 53. minuti, zamijenio ga je Fran Brodić koji je s bijele točke u 56. minuti zabio za 3-2. Ristovski je srušen u kaznenom prostoru Poljaka, a Brodić bio siguran realizator najstrože kazne. 

NOVI ODLAZAK Nakon 15 godina velika nada Dinama besplatno je napustila klub: 'Od srca hvala na svemu' TO BI BIO SPEKTAKL Turci lansirali 'bombu': Bivši igrač Liverpoola stiže u Dinamo?

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Antifritulaš 18.01.2024.

    Tovarima se tresu gace...

  • 1/6 u ❤ 18.01.2024.

    Cudno da nisu i ostali igraci slijedili velikog vodju pa i oni zbog predostroznosti samovoljno napustili teren...E, moj Jakirovicu, toga nije bilo ni kod Jurcica...

  • 18.01.2024.

    Koliko si malen trenerr i klubićć kad ti jedan igrač petkoviić samovoljno izađe van jer mu se ne igra 🤣🤣🤣 proppallii malenii klubiććć gnjjiiidamoo koji jedino moze pobjediti ako dobije penal ili zabije gol iz zaleđa kao jučer  🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare