To je to što me zanima!

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) doživio je novu ozljedu. Nakon teške ozljede koljena i oporavka u Hajduku, sada je u tek drugom nastupu za PSV morao napustiti igru.

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start u kojem ga je nagazio suparnički igrač iz Sparte Rotterdam Shunsuke Mito. U naletu ga je kopačkom zahvatio po gležnju, Perišić je pao, odmah gestikulirao da nije dobro i neko vrijeme je ležao na travnjaku. Momentalno se osjetilo da je start bio koban jer je ostatak utakmice do poluvremena šepao po travnjaku.

Trener PSV-a Peter Bosz morao ga je ostaviti u svlačionici jer Perišić nije mogao nastaviti dalje.

- Perišić je zadobio lakšu ozljedu zbog udarca nogom. Radi se o prilično snažnom udarcu i zato sam ga morao na poluvremenu izvaditi iz igre. Ništa nije slomljeno - rekao je Bosz.

Perišić će ubrzo obaviti liječničke preglede, a zatim će se znati koliko će izostajati s travnjaka.

Perišić otpao za Ligu nacija?

Vijesti iz Nizozemske sigurno će sa strepnjom iščekivati i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić uoči novih dviju utakmica Lige nacija ovog mjeseca.

Inače, PSV je uspio pobijediti Spartu preokretom 2-1, autogolom Arna Verschuerena i golom Luuka De Jonga. Jedini pogodak za momčad iz Rotterdama dao je Tobias Lauritsen.

>> VIDEO: OZLJEDA IVANA PERIŠIĆA

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DarioDario11 06.10.2024.

    Ivane, opet je vrime! Ajde bar si i dalje u repki :)

  • ukrudba 06.10.2024.

    E moj Ivane pobratime mio karma uvijek stigne ma gdje god bio. Lilu ti inkognito bušit si htio al neko je svijeću upalio. I sad moj Ivan sve tebi karte pale čak i sreća te izdala sada jer Lile je dobro cucala. pih.

  • RedDoor 05.10.2024.

    Više izgleda kao neki jači udarac u nogu. Sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare