To je to što me zanima!

VIDEO Oženio se veliki Buffon! Mladenki je kuma bila Monica Bellucci, na svadbi i Bobani

Što se tiče nogometnih lica, jedan od Buffonovih kumova bio je legendarni Alessandro Nesta. Nazočni su bili i izbornik Italije Luciano Spaletti, Buffonovi bivši suigrači iz Juventusa Barzagli i Bonucci, trener Allegri...
Vidi originalni članak

Ponajbolji golman svih vremena, Talijan Gianluigi Buffon (46) oženio se novinarkom Ilarijom D'Amico na luksuznoj ceremoniji u Oliva Villi u Lucci. Legendarni "vatreni" Zvonimir Boban bio je među uzvanicima i to u društvu supruge Leonarde s kojom je opet zajedno, tri godine nakon razvoda. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Boban je samo jedan u nizu poznatih lica koji su svjedočili vjenčanju legendarnog golmana, pa je tako slavna glumica Monica Bellucci bila mladenkina kuma, a na svadbu je došla u pratnji partnera, redatelja Tima Burtona

Što se tiče nogometnih lica, jedan od Buffonovih kumova bio je legendarni Alessandro Nesta s kojim je dijelio svlačionicu u Parmi. Nazočni su bili i izbornik Italije Luciano Spaletti, Buffonovi bivši suigrači iz Juventusa Andrea Barzagli i Leonardo Bonucci, trener Massimiliano Allegri, Andrea Agnelli itd. 

Buffon je do oltara stigao u pratnji dvojice sinova, prenosi Il Messaggero, te vrlo emotivno pročitao svoje zavjete. 

- Prvo i najvažnije, hvala. Zahvaljujući tebi, Ilaria, upoznao sam pravu ljubav. Nisam vjerovao da to može postojati - prenose Talijani riječi Buffona. 

Ilaria i Gianluigi tako su se vjenčali nakon 11 godina ljubavi, a legendarni golman na svom je X profilu napisao "Napokon MI". 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • herr torro 29.09.2024.

    Sinko malo bolje guglaj,bobani nisu vise bobani🤔💪polako naucit ces🥳🤫

Komentiraj...
Vidi sve komentare