To je to što me zanima!

VIDEO Ovo se zove strast! Pep Guardiola nakon utakmice savjetovao suparničkog igrača

Pep Guardiola toliko voli nogomet da je, nakon što je Traore promašio toliko prilika, poslije utakmice došao do njega i učio suparničkog igrača, napisao je na X-u bivši igrač Robert Earnshaw
Vidi originalni članak

Koliko je Španjolac Pep Guardiola posvećen nogometu, znamo od ranije, ali video koji se pojavio nakon utakmice s Fulhamom pokazuje da trener Manchester Cityja zaista ne poznaje granice kad je riječ o strasti za nogometom.  

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naime, trener "građana" je nakon utakmice objašnjavao protivničkom igraču Adami Traoréu kako da popravi završnicu i što da bolje napravi. Potez Guardiole komentirao je i bivši igrač Robert Earnshaw na X-u

"Pep Guardiola toliko voli nogomet da je, nakon što je Traore promašio toliko prilika, poslije utakmice došao do njega i učio suparničkog igrača", komentirao je, a u sličnom stilu pisali su u i drugi korisnici bivšeg Twittera.

"Volim ovaj video i koliko je Adama pažljivo slušao što mu Pep govori. Ovo je nogomet"
"Bravo, Pep, na tome što si mu pokazao kako da popravi finiširanje", neki su od komentara. 

SJAJNI MATEO Od čudesnog Kovačića jedino je bolji Haaland: 'Nigdje ga nije bilo, sada je dirigent u Cityju!'

Manchester City pobijedio je Fulham 3-2 uz dva gola Matea Kovačića i skočio na drugu poziciju Premier lige, dok je Fulham sedmi s 11 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • IvanPerković Bartoluzzi 06.10.2024.

    Voljeli mi Pepa ili ne, ja ga ne volim, on je gospodin. On je institucija. Bilo kome da se obrati, taj ga mora poslušati što ima za reći. Bio on u njegovom stožeru ili ne. A ovo je podiglo njegovu reputaciju, jer pomaže igraču suparničkog tima kako da zabije gol. Hoće li Traore zabiti njegovoj momčadi nakon što mu je Pep rekao par stvari!? Možda, ali to je nogomet. I on ga valjda vidi kao takvog. Jer i njegova momčad mora učiti, mora napredovati, a ako će napredovati tako što im je Traore zabio, super. Svaka čast Pep! Svaka čast! Kapa dolje, gospodin si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare