To je to što me zanima!

VIDEO Ovako izgleda Trg bana Jelačića nakon fešte Dinama

Nekoliko desetaka tisuća navijača proslavilo je naslov Dinama. Ljudi su se proveselili zajedno s igračima pa se oko 23 sata, kada su dinamovci otišli s pozornice, polako krenuli razilaziti
Vidi originalni članak

Pobjedom nad Osijekom kada je jedini gol zabio Arijan Ademi bilo je jasno da je Dinamo novi/stari prvak HNL-a, a nekoliko kola kasnije stigla je i sužbena proslava naslova. U fešti kakvu Zagreb ne pamti dugih 17 godina!

POGLEDAJTE VIDEO: Trg nakon fešte Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamovci su proslavili na Maksimiru pa su se otvorenim autobusom zaputili prema Trgu bana Josipa Jelačića popraćeni koteom od nekoliko tisuća navijača. Pjevalo se i veselilo na krovu autobusa, palile su se nebrojene baklje, a kada su igrači stigli na Trg, prava fešta je mogla početi.

Jedan po jedan penjali su se na pozornicu pa pjevali hitove Pips, Chips & Videoclipsa. Uslijedila su individualna obraćanja, govorili su Bruno Petković, Arijan Ademi, Stefan Ristovski, trener Sergej Jakirović... Feštalo se dobrih sat vremena prije nego su igrači napustili pozornicu.

ADEMI PODRŽAO PETKA VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! 'Budite gospoda'

RASPJEVANI TRENER VIDEO Jakirović uzeo mikrofon pa zapjevao! 'Zastave plave viju se u zraku, Dinamu u čast...'

Uslijedio je koncert Psihomodo popa, a Trg se ispraznio gotovo u potpunosti. Ostao je jedan dio navijača ispred pozornice koji je htio poslušati Davora Gopca i stare hitove dok su ostali pohitali kućama jer sutra je novi radni tjedan.

U kakvom stanju je bio Trg nakon što su njime prošle tisuće navijača pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • fui24h 27.05.2024.

    Anti-socijalno ponašanje dolazi odavde

  • UGODNI 27.05.2024.

    Jesu vam i ovo dotepenci napravili?

  • tico123 27.05.2024.

    pa kakvo čudo kakav tek nered naprave političari

Komentiraj...
Vidi sve komentare