To je to što me zanima!

VIDEO Oršić trpa kao nekada! Pogledajte kako brusi formu

I dalje se osjeti taj njegov ubojit instinkt kojeg proteklih dana intenzivno brusi na treninzima u Trabzonsporu. Oršića je tamo doveo Nenad Bjelica koji je par mjeseci nakon, u listopadu, dobio otkaz
Vidi originalni članak

Pred Mislavom Oršićem (31) je sezona povratka. Povratka i oporavka od ozljede, ali i od života bez akcije na nogometnim terenima. Po dolasku u Trabzonspor teško je ozlijedio koljeno na ljetnim pripremama zbog čega je izbivao čak devet mjeseci. Vratio se u travnju odigravši tek šest utakmica do kraja prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog loše forme nije igrao na Euru

Teška ozljeda izbacila ga je iz tračnica, udaljila iz reprezentacije Zlatka Dalića, no pred Oršićem je obećavajuća sezona u kojoj se mora nanovo dokazati. To ne bi trebao biti preveliki problem jer svi se dobro sjećamo kakve partije je pružao u dresu Dinama, kakve predstave je priuštio Dinamovim navijačima i kakve spektakularne golove, i to kojim momčadima, je zabijao.

Oršić brusi osjećaj

I dalje se osjeti taj njegov ubojit instinkt kojeg proteklih dana intenzivno brusi na treninzima u Turskoj. Njegov klub objavio je video kako to izgleda i, mora se priznati, Oršić je u "teškoj mašini". Brusi osjećaj i priprema artiljeriju za novu sezonu.

Oršića je u Trabzonspor doveo hrvatski trener Nenad Bjelica koji je par mjeseci nakon, u listopadu, dobio otkaz. Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju igrao je 27 puta zabivši dva pogotka. Jedan od njih bio je u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu 2022. protiv Maroka. To mu je do danas ostao posljednji nastup za izabranu vrstu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Anvog aksregrup 14.07.2024.

    Oršić kokičar 🤣🤣

  • Anvog aksregrup 13.07.2024.

    Kokičar oršić 🤣🤣 taj samo na treningu može gol dati, ponovno će biti glavni prodavač kokica 🤣🤣

  • Jebulja 13.07.2024.

    Orsa vrati se doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare