To je to što me zanima!

VIDEO Olmov debi iz snova: Ušao u igru i zabio za pobjedu

Dani Olmo debitirao je u trećem kolu La lige i odmah zabio. Bivši igrač Dinama nije započeo utakmicu, a u igru je ušao u 46. minuti i donio preokret Barceloni protiv Rayo Vallecana
Vidi originalni članak

Barcelona je teškom mukom pobijedila na gostovanju protiv Rayo Vallecana rezultatom 2-1, a prvijenac za katalonski klub postigao je bivši igrač Dinama, Dani Olmo. Nakon problema s registracijom zbog financijskog fair playa, Španjolac je napokon uvršten u momčad, a priliku je čekao s klupe i iskoristio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rayo je sjajno otvorio utakmicu i poveo već u 9. minuti golom Unaija Lópeza, koji je zabio nakon asistencije Jorgea de Frutosa. Veznjak je probio lijevi bok Barcelone, ubacio u sredinu, a López je silovito pospremio loptu iza leđa Ter Stegena.

DEBITIRA VEĆ U UTORAK Barca teškom mukom uspjela registrirati Olma! Morala se riješiti čak četvorice igrača

Nakon početnog šoka, Barcelona je počela bolje igrati i sve više pritiskati domaćine, no do poluvremena nisu uspjeli zabiti gol. Odmah u 46. minuti Hansi Flick je shvatio da je “vrag odnio šalu” i u igru je ubacio miljenika Dinamovih navijača umjesto indisponiranog Ferrana Torresa.

POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Lewandowski opet vuče Barcelonu! Pao Athletic Bilbao

Preokret Barcelone započeo je u 60. minuti, kada je Pedri pogodio nakon povratne lopte Raphinhe. Španjolac se okrenuo i precizno pogodio desni kut gola. U 82. minuti, preokret je bio kompletiran zahvaljujući Olmu i Lamineu Yamalu. Mladi Španjolac probio je lijevi bok, dodao Olmu, koji je finim plasiranim udarcem zabio pored nekoliko obrambenih igrača Raya.

>> GOLOVI S UTAKMICE BARCELONE I RAYO VALLECANA

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Django_ 28.08.2024.

    Šteta sto igra u smecu od kluba

  • kp 28.08.2024.

    Bravo Olmo vinisius,Rodrigo Haland itd.kurtoni.

  • superpametni 28.08.2024.

    kaj im znači ta žuta kosa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare