To je to što me zanima!

VIDEO Oduševljenje u Madridu: Atletico predstavio pojačanja kojim napada 'kraljevski klub'

Za dovođenje Alvareza, Gallaghera, Le Normanda i Sørlotha Atletico je potrošio 183 milijuna eura, ali nije štedio ni na predstavljanju. Bilo je tu motora, holograma, lasera, žestoke glazbe...
Vidi originalni članak

Atletico Madrid ovog je ljeta doveo Juliána Alvareza, Conora Gallaghera, Robina Le Normanda i Alexandera Sørlotha, a spektakla u predstavljanju pojačanja nije nedostajalo. Bilo je tu svega - od lasera, vulkana, motora i žestoke glazbe za više od 30.000 ljudi na Wanda Metropolitanu.

Prvo su Le Normand i Sørloth ušli u teren iz kuteva, ali tek je uslijedio pravi spektakl. Connor Galagher ušao je kroz tunel praćen brujanjem i turiranjem bajkera s motorima, uz pjesmu "Welcome to the Jungle". Na centru je navijače pozdravio s dvije rečenice na španjolskom i izazvao delirij među navijačima. 

Alvarezovom nastupu prethodili su hologrami paukovih mreža koji su prekrili travnjak, a Argentinac se pojavio s malim paukom na prsima. 

Na kraju su četiri nova nogometaša i sedam novih nogometašica Atletica na komandu iz publike skakali na skandiranje "Tko ne skače navijač je Reala" i zatim napravili počasni krug oko stadiona dok je band svirao na terenu.

Atletico je La Ligu otvorio remijem protiv Villarreala (2-2), a u idućem kolu dočekuje Gironu na Wandi Metropolitanu. Za četiri pojačanja Madriđani su potrošili 183 milijuna eura, a nadaju se kako će im pomoći u borbi za titulu prvaka protiv Real Madrida i Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • AM13 22.08.2024.

    Ovako smo mi trebali organizirati doček Rakitiću!

  • komentator/Luka 22.08.2024.

    ja u restoranu redovito naručujem platu rivera i bocu juniorsa

  • Palmanova 22.08.2024.

    Atletico je plasticni klub kao Boca Juniors ,kaze mi jedan vatreni navijac River Platea

Komentiraj...
Vidi sve komentare