To je to što me zanima!

VIDEO Novitet u HNL-u! Livaja najbolji igrač kolovoza, a ova 'bomba' je najljepši gol...

Najbolji trener mjeseca je Sergej Jakirović. Dinamo je prvi na ljestvici, ima četiri pobjede i jedan remi uz gol razliku 13:3 pa puno dileme nije bilo
Vidi originalni članak

Od ove sezone dobili smo jedan novitet u HNL-u. Svakog mjeseca birat će se najbolji igrač, trener, najbolja obrana mjeseca i najbolji gol. A doznali smo i premijerne dobitnike nakon prvih pet kola. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve se nagrade dodjeljuju na jednak način. Udio od 30 posto glasova imaju čitatelji koji su od ponedjeljka do četvrtka na stranicama Sportneta mogli glasati za svaku od kategorija. 30 posto glasova dolazi od kapetana i trenera klubova SuperSport HNL-a, a 40 posto čini SuperSport HNL Panel koji je sačinjen od 20 renomiranih hrvatskih novinara i TV komentatora.

Marko Livaja od početka sezone vuče Hajduk na svojim leđima. Zabio je četiri gola i triput asistirao u prvih pet kola. A kako su Splićani zabili sedam golova, to znači kako je sudjelovao kod svakog gola i zasluženo je osvojio nagradu za najboljeg u mjesecu kolovozu.

Najbolji trener mjeseca je Sergej Jakirović. Dinamo je prvi na ljestvici, ima četiri pobjede i jedan remi uz gol razliku 13:3 pa puno dileme nije bilo. Nagradu za najbolju obranu u kolovozu dobio je golman Gorice Božidar Radošević koji je to zaslužio sjajnom bravurom u pobjedi protiv Šibenika (2-1). Ukupno je u kolovozu skupio 21 obranu uz uspješnost od 75 posto. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A posljednja nagrada, ona za najbolji gol mjeseca, ide u ruke Stefanu Ristovskom. On je zabio spektakularan gol u rašlje u pobjedi protiv Šibenika (2-1).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • a eeee 06.09.2024.

    Ćaća pa 10 mjesta prazno ☝🏼

  • axl44 06.09.2024.

    letva najbolji igrač "4 birtije" 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • učo74. 06.09.2024.

    Ak bi ovaj clanak mogli poslati ne željenom mandrilu i Davidu11111. Cisto da nauce citati s razumijevanjem. A i da nesto nauce o nogometnoj igri. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare