To je to što me zanima!

VIDEO Novi dinamovac počistio bivšeg tik pred klupom Rijeke. Je li start bio za crveni karton?

Juan Cordoba dobro je prošao sa žutim kartonom zbog grubog prekršaja na Komnenu Andriću u nadoknadi derbija Rijeke i Dinama. Radomir Đalović htio je iskočiti iz svoje kože, a požutjela su i dva igrača Rijeke
Vidi originalni članak

Kolumbijac Juan Córdoba još se traži u Dinamu nakon transfera iz Deportivo Calija ovog ljeta, u pet utakmica ubilježio je jednu asistenciju u pobjedi nad Goricom, a u nedjeljnom derbiju protiv Rijeke (1-1) vrlo je lako mogao i dobiti izravan crveni karton zbog grubog starta na Komnenu Andriću, bivšem dinamovcu koji se nedavno vratio u HNL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Córdoba je u prvoj minuti sudačke nadoknade s dvije noge startao na Andrića točno ispred klupa. Skočio je odmah trener domaćih Radomir Đalović, ali i njegovi suradnici i igrači, a sudac Duje Strukan iz Splita pokazao je žuti karton prvo njemu, a potom i Córdobi, kasnije i Mladenu Devetku i Stjepanu Radeljiću zbog prigovora.

Usporena snimka otkrila je kako Córdoba nije išao đonom na protivničkog igrača, ali je zakasnio na loptu i udario Andrića po lijevom stopalu. Sreća je što nije došlo do ozljede.

Osječanin Dario Bel u VAR sobi nije se javio i tražio Strukana da preispita tu odluku, samo javna opomena ostala je na snazi. Kontrolor suđenja na Rujevici bio je donedavni šef sudačke komisije Bruno Marić, bit će zanimljivo vidjeti kako će situaciju analizirati i TV komentator MAXSporta Damir Skomina, ali i Bertrand Layec sa suradnicima u HNS-ovu izvješću.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • imaš alfa,beta,gama... 02.09.2024.

    Ovaj Grdoba nije normalan,čisti crveni je ovo

  • ajkula69 02.09.2024.

    Taj isti Cordoba je nakon samog ulaska u igri nagažen đonom u kutu igrališta od strane galešića (drugi žuti) ..... to je trebala biti ANKETA vodilja , a ne mrziti Dinamo !

  • PlaviKAJ 02.09.2024.

    Provjeriti sudačka pravila prije nego pametujete pojedinci: Nije išao na njega otvorenim džonom i noga kojom je Komnen dirao loptu nije bila čvrsto na zemlji,prema tome čisti žuti karton. Hvala i do sljedećeg slušanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare