To je to što me zanima!

VIDEO Novi dan, Kramarić trpa i dalje! Pogledajte sjajnu reakciju

Hrvatski reprezentativac sjajno je izbjegao zaleđe, ispratio odlično dodavanje pa izbio u situaciju jedan na jedan. Nije oklijevao niti sekunde
Vidi originalni članak

Povratak s reprezentativne stanke donio je sudar Hoffenheima i Bochuma (3-1) u 7. kolu Bundeslige. Momčad Pellegrina Matarazza krenula je fantastično jer već nakon 11. minuta Hoffenheim je poveo i to novim golom raspoloženog Andreja Kramarića!

Hrvatski reprezentativac sjajno je izbjegao zaleđe nakon pogreške u gostujućim redovima, ispratio odlično dodavanje pa izbio u situaciju jedan na jedan. Nije oklijevao niti sekunde već je tukao iz prve i sjajno pogodio u nebranjeni dio mreže.

>> VIDEO: GOL ANDREJA KRAMARIĆA

Kramin peti u Bundesligi

Krama je, tako, zabio Bochumu odmah nakon što je to učinio i protiv Škotske u Ligi nacija. U Bundesligi je sada na petom pogotku, a ima i jednu asistenciju.

Hoffenheim je povećao prednost u 65. minuti golom Bultera da bi Gamboa smanjio na 2-1 u 76. Ipak, pobjedu domaćinu osigurao je Tabaković u 93. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Doktor Petkoviić 19.10.2024.

    Dinamova skola.....💙

  • Palmanova 19.10.2024.

    Promasio je i 2 velika zicera.prvo pogodio precku iz blizine,kasnije sam pred golmanom mogao birati kut.trebo je past hattrick

  • 10ker 19.10.2024.

    Steta sto nikad nije otisao u bayern. Samo zbog tog da na kraju karijere moze rec da ima xy bundesliga

Komentiraj...
Vidi sve komentare