To je to što me zanima!

VIDEO Novi cirkus u Crnoj Gori: Kako je sudac ovdje vidio gol?!

Lopta se od prečke vratila u igru, a on je još jednom pucao što mu je golman obranio. No, u tim je trenucima pomoćni sudac pokazao prema centru, a glavni priznao gol te ostavio u šoku sve na i oko terena
Vidi originalni članak

Mjesec dana nakon što su aktualnom prvaku Dečiću priznali gol koji nije prošao liniju u elitnom rangu crnogorskog nogometa, nastavlja se cirkus u rangu ispod. U susreti Mladosti i Lovćena domaći su zabili pobjednički gol u 90. minuti. Odnosno nisu zabili, ali im se već nešto upisalo pa su uzeli tri boda.

SKANDAL U CRNOJ GORI VIDEO Ljudi moji, što je ovo?! Pogledajte kakav su gol priznali klubu nekadašnjeg dinamovca!

Nobiraki Deiransupensa je glavom pogodio prečku, lopta se vratila igru, a on je još jednom pucao što mu je golman obranio. No, u tim je trenucima pomoćni sudac pokazao prema centru, a glavni priznao gol te ostavio u šoku sve na i oko terena. 

>>VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Gosti su bili bijesni na suce, odmah su 'pritisnuli' pomoćnika, ali to im nije pomoglo jer su gosti otišli na pet bodova od prvih pratitelja tom pobjedom. Crnogorski nogometni savez priopćio je da istražuje slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sejtan13 14.10.2024.

    Ne svi, ali naši suci obavljaju vrlo dobar posao. A to sto ne pašu Hajduku ili Dinamu e to je nesto drugo.

  • Desnooddesno 14.10.2024.

    Kao kod nas je bolje.

  • velečasnik 14.10.2024.

    Nista novo.Kod nas jos od tuđmana sudci za 3 klubica:slynamo,kroaciju i hašk krađanski. Mozete vi naopako pilit kako hocete,to svi znaju.lijepa je nasa puna odlikasa.lopovluk ne moze bit veci

Komentiraj...
Vidi sve komentare