To je to što me zanima!

VIDEO Njemu nikad nije dosta: Čudesni Ronaldo utrpao novi hat-trick, Brozović mu asistirao

Nevjerojatnom Portugalcu ovo je četvrti hat-trick ove sezone u dresu saudijskog kluba, a s 32 gola u 27 utakmica uvjerljivo je najbolji strijelac prvenstva
Vidi originalni članak

Najbolji je strijelac u povijesti nogometa i osvojio je u karijeri 33 trofeja, ali nije mu dosta. Svaki dan ima novi cilj, gladan je uspjeha, želi biti još bolji i još ubojitiji i skupljati trofeje dok god se bavi nogometom. A kako igra i kako djeluje na terenu, malo tko bi rekao da mu je 39 godina.

Al-Nassr je u 30. kolu saudijske Premier lige pregazio Al-Wehdu 6-0, a tri gola zabio je čudesni Cristiano Ronaldo. Načeo je goste u petoj minuti, sedam minuta kasnije povisio je na 2-0 na asistenciju Marcela Brozovića, a u 52. minuti kompletirao je hat-trick. Za domaćina su još zabijali Mane, Otavio i Al-Fatil.

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE 

Nevjerojatnom Portugalcu ovo je četvrti hat-trick ove sezone u dresu saudijskog klub, a s 32 gola u 27 utakmica uvjerljivo je najbolji strijelac prvenstva. Na njegovu žalost, Al-Nassr je ispao iz utrke za sve prestižne trofeje. Izletjeli su iz četvrtfinala Azijske Lige prvaka i drugi su u prvenstvu iza Al-Hilala. Za utjehu im ostaje finale Kupa gdje će igrati baš protiv budućeg prvaka Saudijske Arabije.

Bez obzira na promašenu sezonu što se tiče trofeja, Ronaldo ju želi završiti u što boljem svjetlu, a onda sljedeće sezone pokušati iskupiti se i klubu donijeti toliko trofeje kojima će napuniti prazne vitrine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Palmanova 05.05.2024.

    dzaba mu zabijat u NK Brtonigli protiv Babića i Petrovije kad je bio beskoristan  Juveu i Manu

  • 05.05.2024.

    i onda nek mi netko kaže da on nije najveći nogometaš svih vremena???

  • dejo36 05.05.2024.

    Moj kum zabio vec 4 puta vise od 5 komada i 10 hat trikov ove sezone u drugoj zupanijskoj Ukupno 62 gola zasad

Komentiraj...
Vidi sve komentare