To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatan preokret u Bundesligi: Hoffenheim u 12. minuti imao 3-0 pa izgubio

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (33) nije konkurirao za nastup zbog bolesti i Hoffenheim je bio znatno oslabljen izostankom svojeg prvotimca
Vidi originalni članak

Nogometaši Hoffenheima vodili su na svojem terenu 3-0 protiv Werdera već u 12. minuti susreta. Koliko je nogomet postao nepredvidiv i koliko vrijedi ona da je 2-0 najvarljiviji rezultat (u ovom slučaju 3-0), pokazao je nastavak susreta. Momčad iz Bremena je preokrenula i pobijedila s 4-3.

Nakon samo 12 minuta Marius Bulter je zabio dvaput, a potom i Adam Hlozek za, činilo se, uvjerljivu pobjedu domaćina.

No, ključni trenutak zbio se u 18. minuti kada je domaći igrač Tsoki dobio izravni crveni karton, a Werder uspio preokrenuti preko Juliana Malatinija (21) i sjajnog Jensa Stagea, koji je golovima u 26., 39. i 49. minuti postigao hat-trick.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (33) nije konkurirao za nastup zbog bolesti i Hoffenheim je bio znatno oslabljen izostankom svojeg prvotimca.

Također, upravo je Kramarić bio pod centrom pozornosti engleskih medija, točnije stručnjaka Tottenhama zaduženih za analizu suparnika. Tottenham i Hoffenheim susreću se u Europskoj ligi, a evo što je rekao Andy Brassell.

-  Taj klub ima neke jako dobre igrače, a Kramarić je taj na kojeg treba obratiti pozornost. Riječ je o za njih nevjerojatnom igraču, čovjeku koji uživa u pravom statusu, njihovom najboljem strijelcu svih vremena. Iza njega je hat-trick na otvaranju Bundeslige, a to je uspjelo još samo dvojici - velikom Gerdu Mülleru i Klausu Fischeru.

>> VIDEO: HOFFENHEIM - WERDER 3-4

Idi na 24sata

Komentari 1

  • p189 29.09.2024.

    vodis 3-0 u 12 min.Onda ti panj od igraca u 18 min dobije izravan crveni.Dobijes gol poslje toga i evo ga voda do grla.Na kraju izgubis 4-3,a trebo si dobit 5-0

Komentiraj...
Vidi sve komentare