To je to što me zanima!

VIDEO Navijačica burno slavila gol: Pokazala svima gole grudi

Iskusni Andre-Pierre Gignac je zabio u samoj završnici, a tribine su eruptirale. Toliko da je jedna navijačica Tigresa pokazala gole grudi bez cenzure. Neki muškarci su se zadovoljno pridružili slavlju
Vidi originalni članak

Poznato je da su meksički navijači jedni od strastvenijih na svijetu. Kao i kada se radi o navijačima iz Južne Amerike. Vrela krv kola njihovim venama i malo je toga što ne bi učinli za svoje klubove.

Pa je jedna navijačica Tigresa doslovno izvalila grudi "na izvol'te" kada je njezina momčad u samoj završnici slavila u prvom meču četvrtfinala doigravanja. I dojku svoju za žuto-plavu boju.

Domaća momčad je izborila penal. Odgovornost je preuzeo iskusni Francuz Andre-Pierre Gignac i pogodio mrežu za erupciju oduševljenja na stadionu.

Oduševljenje je kod nekih bilo izraženije. Ili su jedva čekali da padne gol kako bi se isprsili. Kako god, navijačica je na oduševljenje cijele tribine podignula majicu i pokazala gole grudi.

Što se, naravno, najviše svidjelo muškarcima na stadionu. Neki su se čak pridružili slavlju i pozirali s vatrenom navijačicom.

VIDEO SLAVLJA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 21

  • pinokio12 17.10.2022.

    eto..prvi put vidim zensko poprsje..bravo, sad mogu umrijeti u miru

  • Tko sere 57 17.10.2022.

    neki tek sad otkrili Latinsku Ameriku

  • GeneralPraljakUskoplje II 17.10.2022.

    Ove latine su brutalne žene

Komentiraj...
Vidi sve komentare