To je to što me zanima!

VIDEO Nakon Engleza i Albanci napali Srbe u Njemačkoj?! Dvojica su završila u bolnici...

Navodno je sve eskaliralo kada se jedan Albanac ušuljao među srpske navijače kako bi zakačio zastavu svoje domovine u pokušaju provokacije
Vidi originalni članak

Srbija večeras od 21 sat igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj protiv Engleske, a njihovom dvoboju prethodio je sukob između navijača tih dviju reprezentacija. Nažalost, čini se kako incidentima u Gelzenkirchenu nije stigao kraj. Kako piše Kurir, albanski huligani također su napali Srbe na ulicama njemačkog grada.

Navodno je sve eskaliralo kada se jedan Albanac ušuljao među srpske navijače kako bi zakačio zastavu svoje domovine u pokušaju provokacije. Nakon toga je izbio sukob u kojem su letjele stolice i boce za stolova.

POLICIJA NA OPREZU Srpski huligani napali Engleze, oduzeli transparente pa pozirali PROBLEMI Skandal na treningu Srbije u Njemačkoj pred Euro: Huligani s tribina policiju gađali bakljama

Policija je brzo reagirala i spriječila razvoj još većeg sukoba. Kurir dodaje kako su dvojica napadača završila u bolnici nakon incidenta. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lily A 17.06.2024.

    Oni ne trebaju nigdje ici samo u okvir srbije

  • blacknight 16.06.2024.

    doktori, kirurzi, znanstvenici,biolozi itd

  • Beatrixx 16.06.2024.

    Gelzenkirchen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare