To je to što me zanima!

VIDEO Najskuplji hajdukovac je hit u Poljskoj. Vodio je navijanje

Tottenham još ne može registrirati Luku Vuškovića jer je maloljetan pa je drugi dio sezone proveo na posudbi u poljskom prvoligašu Radomiak Radomu
Vidi originalni članak

Luka Vušković (17) nogometni je biser kakvog je Hajduk čekao godinama pa ga potom i dobro unovčio. Hrvatski stoper prošlog je ljeta potpisao za Tottenham u transferu vrijednom 12 milijuna eura i tako postao najveći izlazni transfer u povijesti Hajduka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spursi ga još ne mogu registrirati jer je maloljetan pa će morati čekati 18. rođendan. Prvi dio sezone proveo je u Hajduku, ali za seniore nije igrao, već je samo trenirao. Kako bi se nastavio kaliti u seniorskom nogometu, Tottenham ga je poslao na posudbu u poljskog prvoligaša Radomiak Radom koji se borio za opstanak. I nije dugo trebalo da Luka postane jedan od najbitnijih igrača koji će ih ostaviti u elitnom društvu poljskog nogometa!

Zabio je tri gola i jednom asistirao u 13 utakmica, a njegov klub je dva kola prije kraja na koračić od ostanka. Imaju šest bodova viška u odnosu na 16. Koronu pa im je dovoljan i bod do kraja sezone.

Vušković je demonstrirao svoj vanserijski talent na terenu kojeg je prepoznao i Tottenham, a vrlo brzo je postao i omiljena osoba u svlačionici. Iako je jedan od najmlađih igrača u momčadi, hrvatski nogometaš je nakon jedne utakmice predvodio navijanje i slavlje u svlačionici. Snimka je isplivala na društvenim mrežama i oduševila pristalice ovog poljskog kluba. 

Na njegovu žalost, a i brojnih navijača Hajduka, Vuškovićeva karijera na Poljudu nije potrajala. Odigrao je tek osam utakmica pa otišao, ali klubu je ostavio rekordnu zaradu koju su prenamijenili za izgradnju momčadi koja je u drugom dijelu sezone krahirala i podbacila u utrci za trofeje.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dadooštri 15.05.2024.

    Lova od malog potrošena uzalud,ustvari ima fritula

  • škorpion1980 14.05.2024.

    Bla,bla..

  • Cole Younger 14.05.2024.

    Nikad taj "hit" igrač koji "briljira" u Poljskoj neće zaigrati u Tottenhamu jer je jednostavno prespor i to ne može promijeniti nikakvim treninzima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare