To je to što me zanima!

VIDEO Najbolji igrač NBA lige dan nakon bronce u potkošulji i s pivom u ruci gleda svoje konje

Nikola Jokić je u subotu bio u Parizu gdje je sa Srbijom osvojio broncu na Olimpijskim igrama. Dan kasnije, slavi se u nešto drugačijem okruženju. Otišao je u rodni Sombor i pravac na - hipodrom
Vidi originalni članak

Srpska košarkaška reprezentacija pobijedila je Njemačku 93-83 u utakmici za broncu na Olimpijskim igrama. Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i društvo pobijedili su svjetske prvake u uzbudljivom okršaju nakon kojeg su napustili Pariz kako bi svatko na svoj način proslavio brončano odličje.

POGLEDAJTE VIDEO: Jokić na raftingu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jokić je odigrao sjajan turnir, MVP NBA lige držao je konce svoje reprezentacije i okitio se broncom nakon čega se zaputio u rodni Sombor. Nakon slijetanja u Beograd možda i najbolji košarkaš svijeta otišao je tamo gdje mu je najljepše. A to je - gledati konjičke utrke.

Srpski košarkaš nikada nije krio da mu je košarka, ustvari, niže na listi interesa i da mu je bitnija obitelj, da su prijatelji važniji, i da je strastveni ljubitelj konja.

Vlasnik je nekolicine konja i posjeduje ergelu Dreamcatcher u koju je uložio velik novac. Pa ne čudi što mu je prvi i glavni odabir mjesta gdje će se zaputiti samo dan nakon utakmice za broncu bio rodni grad.

Jokić se na lokalnom hipodromu pojavio u vrlo ležernom izdanju, sebi svojstveno. U bijeloj potkošulji je otišao po hladno pivo pa se vratio za stol gledati svoje konje kako nastupaju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RI 95 11.08.2024.

    ee moji 24 sata meni nije jasno kako ovo moze bit od danas snimka kad sam ja tu snimku gledao prije 5 dana a i tad je bila stara snimka vec tko zna koliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare