To je to što me zanima!

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu

Meč dvojice Britanaca u borbi za naslov teške kategorije pripao je Danielu, koji je u petoj rundi nokautirao izazivača Joshuu. Prepun Wembley (96.000 ljudi) svjedočio je dominantnom nastupu Duboisa
Vidi originalni članak

Daniel Dubois nokautirao je izazivača Anthonyja Joshuu u petoj rundi i obranio pojas svjetskog teškaškog prvaka! Od samog starta se Dubois nametnuo kao bolji boksač i već u prvoj rundi uspio je srušiti 34-godišnjeg Engleza. U prve tri runde Joshua je padao dvaput, ali uspio se pribrati i u četvrtoj rundi se ravnopravno boriti s nositeljem titule, iako je nakratko pao i na kraju četvrte runde. 

Međutim, u petoj rundi je Dubois krenuo sa serijom svojih snažnih udaraca desnom rukom na što Joshua nije imao odgovor. Boksač koji je u lipnju porazio našeg Filipa Hrgovića pokazao je da je u ovom trenutku znatno jači od Joshue i naprosto bolji boksač. Četiri puta je Joshua padao večeras, s tim da jedan od tih "nokdauna" sudac nije priznao, ali nakon serije udaraca u petoj rundi nije mu bilo spasa. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • pošteni_hrvat 22.09.2024.

    Udarac, strašan, i ne djeluje tako, kao ni onaj Mate Parlova protiv Cuella

  • Scorpio1972 22.09.2024.

    Resetovao ga bre na tvorničke postavke!? Bože opet me NET prespojio na krivu domenu,ja ukucam 24hr on prebaci na Kurir rs!

  • FokuMe 22.09.2024.

    Ne bih me cudilo da je namjesteno… Dosta cudno je odbokso Joshua,nije njegov stil. Nema logike da ga je ovaj spori amater dobio…

Komentiraj...
Vidi sve komentare