To je to što me zanima!

VIDEO Na terenu su ostali samo Modrić i Kroos. I po posljednji put kreirali prizor za pamćenje

Luka Modrić (38) i Toni Kroos (34) odradili su posljednji zajednički pucački trening. Skupa su odigrali 334 utakmice i posljednja je pred njima u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund
Vidi originalni članak

Nakon večerašnjeg finala Lige prvaka znat će se hoće li Real Madrid slaviti 15. ili Borussia Dortmund drugi put. Wembley će svjedočiti još jednom monumentalnom događaju dvije momčadi koje su istinski velikani europskog i svjetskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A upravo je na mitskom londonskom stadionu nastao prizor koji će se pamtiti. Luka Modrić (38) i Toni Kroos (34) odradili su posljednji zajednički pucački trening. Ima ponešto romantike u scenama s Wembleyja... Pogotovo jer je vezni dvojac Reala zajedno odigrao čak 334 utakmica prema Transfermarktu, a zadnja, ujedno finale Lige prvaka, je pred njima.

Kroos odlazi u mirovinu

I to nema veze s potencijalnim odlaskom ili ostankom Modrića u Realu. Toni Kroos je prije par dana najavio da nakon utakmice s Borussijom odlazi u zasluženu mirovinu i da se povlači iz profesionalnog nogometa.

Kako sada stvari stoje, Modrić bi unatoč svemu ove sezone ipak mogao ostati u Realu i naredne pa se nadati, ako Madriđani osvoje barem jedan trofej, da će sam zasjesti na vrh liste najtrofejnijih nogometaša 'los blancosa'. I Nacho Fernandez odlazi iz kluba...

>> VIDEO: TRENING MODRIĆA I KROOSA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare