To je to što me zanima!

VIDEO Na dočeku Španjolaca su vrijeđali mladu zvijezdu Barce

Umjesto da se vesele uspjehu reprezentacije, grupa divljaka u Madridu iskoristila je priliku za vrijeđanje kluba iz kojeg dolazi
Vidi originalni članak

Za razliku od hrvatskih reprezentativaca, koji su se nakon poraza u finalu Lige nacija razbježali na odmor i nisu htjeli svečani doček po povratku u Zagreb, u Madridu je bila fešta povodom osvajanja prvog trofeja "furije" nakon 11 godina.

Umjesto na ulicama prijestolnice, Španjolci su proslavili titulu s navijačima u Palači sportova, dvorani košarkaša Real Madrida, pred oko 15.000 ljudi. Proslavu je zasjenio incident.

Dok se mladi reprezentatvac Gavi (18), zvijezda Barcelone, htio obratiti mnoštvu, dio navijača počeo je skandirati uvredljivu pjesmu: "Puta Barça!", u slobodnom prijevodu "Je*eš Barçu!".

POGLEDAJTE VIDEO:

Gavija je to zbunilo pa je htio što prije završiti govor, ali nije se obazirao na uvrede. Ranije je njegov suigrač pokušao animirati ljude da mu viču "Gavi, Gavi". Nije baš pomoglo.

- Dobra večer, bit ću kratak. Želio bih zahvaliti svim Španjolcima i navijačima koji su nas bodrili u ove dvije utakmice, bez njih to ne bi bilo moguće. Živjela Španjolska - rekao je Gavi.

Ovacije novom napadaču Reala

Najveće ovacije dobio je Joselu, napadač koji je zabio odlučujući gol protiv Italije i koji je s Espanyolom ispao iz La Lige pa u ponedjeljak za 500.000 eura odštete službeno postao igrač Real Madrida.

Jordi Alba u ime momčadi poslao je poruku podrške Sergiju Ricu, bivšem golmanu Seville i PSG-a koji se nakon 22 dana probudio iz kome i na teškom je putu oporavka nakon pada s konja. I on je 2016. bio u reprezentaciji. Alba nije zaboravio ni bivšeg izbornika Luisa Enriquea, koji je Španjolskoj osigurao završnicu Lige nacija, a Luis de la Fuente dovršio posao.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • RREAL MADRID 20.06.2023.

    Baš bezobrazno i sramotno. Kad je reprezentacija u pitanju nebitno je koji klub predstavljaš.

  • željna svega 20.06.2023.

    sad bi imali zlato da nije bilo dvojice iz klubica iz zg

  • Monza1995 20.06.2023.

    Tako je bilo Modriču Rakitić u Splitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare