To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatan potez Josea Mourinha. Svima je u prijenosu pokazao da je sudac pogriješio

Mourinho je zanimljivim potezom pokušao dokazati kako turski sudac nije bio u pravu, ali je samo zaradio žuti karton zbog svojeg poteza. Ipak, njegov Fener rutinski je slavio 2-0
Vidi originalni članak

Jose Mourinho (61) jedan je od najboljih trenera 21. stoljeća, a koliko je obilježio sport svojim izuzetnim nogometnim zanatom, toliko je i poznat publici zbog svojeg kratkog fitilja i temperamentnog karaktera. "Posebni" je ponovno završio u središtu pažnje nakon što je dobio nevjerojatni žuti karton na utakmici turskog prvenstva između Fenera i Antalyaspora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Mourinho se požalio na zaleđe kojeg je sudio Cihan Aydin, glavni sudac utakmice. Edin Džeko bio je u nedozvoljenoj poziciji, ali Mourinho se s time nije složio.

DRAMA NAKON DERBIJA Turci tvrde: Mourinho zaključao Livakovića i igrače Fenerbahčea u svlačionici. Prijetio da će otići EUROPSKA LIGA Livaković obranio penal bivšem adutu Rijeke i odveo Fener do prve pobjede u Europskoj ligi

Tim je povodom u znaku protesta uzeo svoj laptop i pažljivo ga postavio ispred televizijskih kamera, a na ekranu se vidjela snimka zaleđa. Mourinho je time pokušao dokazati kako turski sudac nije bio u pravu, ali Aydinu taj potez nije bio nimalo simpatičan, pa je  Mourinhu je pokazao žuti karton.

Mourinhov protest pogledajte klikom OVDJE.

Fener je ipak rutinski pobijedio 2-0 golovima Tadića i Kelvena. Galatasaray i dalje drži prvo mjesto s 19 bodova u sedam kola, dok Fener ima tri manje nakon poraza u derbiju. Inače, Dominik Livaković cijelu je utakmicu branio gol turskog viceprvaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare