To je to što me zanima!

VIDEO Modrića razljutio prekid utakmice, Real izgubio od Barce

Ono što je obilježilo utakmicu jest prekid od jednog sata nakon što je glavni sudac utakmice već u 11. minuti poslao igrače obje momčadi put svlačionice. Pokazao je da je velika opasnost od udara groma
Vidi originalni članak

Mnogi od ponajboljih svjetskih klubova imaju američke turneje prije sezone, a tako i Real Madrid te Barcelona. Gledatelji u SAD-u pratili su 'El Clasico' u kojem je katalonska momčad slavila 2-1 (1-0), a Luka Modrić (38) je na terenu proveo 90 minuta.

BRAZILSKO ČUDO Luka Modrić pozdravio novu mladu zvijezdu Real Madrida: Došao si nas sve ovdje umiroviti

A ono što je obilježilo utakmicu jest prekid od jednog sata nakon što je glavni sudac utakmice već u 11. minuti poslao igrače obje momčadi put svlačionice. Naime, sudac je pokazivao kako su mu javili da je velika opasnost od udara groma, a igračima to baš i 'nije sjelo'.

Modrić mu je pokazivao da se ništa neće dogoditi, kao i ostali igrači na terenu, ali sudac ih je odlučio poslati 'na sigurno'. Kad se utakmica nastavila, prva je zabila Barcelona u 42. minuti preko Pau Victora. U drugom je poluvremenu isti igrač povećao rezultat u 54. minuti, a Nico Paz je kasnije smanjio razultat. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Antimor 04.08.2024.

    Sudac je dobro odlučio. Nije Hamasu vjerovati.

  • lucky edy 04.08.2024.

    Za razumijete ga je ipak je on malo stariji čovjek

  • hercegovac katolik lopina 04.08.2024.

    E je ti vijest.odi se sklopaj iza čoška

Komentiraj...
Vidi sve komentare